Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De eerste Porada showroom geopend in Parijs

De eerste showroom van Porada wordt geopend in Parijs, in de designwijk Saint-Germain-des-Prés. Een ruimte van 429 m² verdeeld over twee verdiepingen, waar de indeling de filosofie en flair van het merk weerspiegelt, dichter bij de Franse stijl dankzij een weloverwogen selectie van producten, afwerkingen en kleuren. De Twenty-Two collectie en de voorgaande collecties zijn er te zien, waarbij de verschillende ontwerpen altijd in harmonie met elkaar zijn, maar in verschillende materialen en zachte tinten worden aangeboden, met de nadruk op suggestieve en speelse lichteffecten.

De begane grond verwelkomt de bezoekers met woon- en eetruimtes. De onderste verdieping, met een iets gedimder licht, biedt een zachtere en intiemere sfeer voor het slaapgedeelte, volledig uitgerust met bedden, kaptafels en een inloopkast.
Van de eetruimte tot de slaapkamers, via de woon- en kantoorruimten, roept de showroom een gezellige en warme sfeer op, die de knowhow en creativiteit van Porada onthult, terwijl de grote verscheidenheid aan tentoongestelde artikelen het vermogen van het merk weerspiegelt om zich aan elke context aan te passen.

In de kelder kunnen bezoekers de materialenbibliotheek ontdekken om de verschillende materialen die Porada gebruikt voor de vervaardiging van haar producten (stoffen, leder, marmer, hout, enz.) te bekijken en aan te raken; een waardevol hulpmiddel om klanten te helpen bij het kiezen van de beste afwerking voor hun projecten op maat.

"Wij zijn verheugd een showroom te openen in Frankrijk, in de stad Parijs, om de aanwezigheid van Porada op een volwassen Franse markt te consolideren", verklaart Mauro Nastri, exportmanager van Porada. "Het bedrijf is al geworteld in het gebied dankzij de realisatie van projecten die voor ons belangrijk zijn, en we zijn er zeker van dat de Parijse showroom van Porada een essentieel merk zal maken voor designliefhebbers, architecten en interieurontwerpers, niet alleen in de hoofdstad maar in heel Frankrijk en andere Franstalige landen.

Bron: archiproducts.com

Publicatiedatum: