Na 25 jaar nog steeds dé overdekte woonmall van Nederland

Woonmall Alexandrium slaat nieuwe weg in

In 2021 vierde Woonmall Alexandrium haar 25e jubileumjaar. Sinds die tijd is achter de schermen hard gewerkt aan het ontwikkelen van een hernieuwde positioneringsvisie gebaseerd op nog meer creativiteit, inspiratie, ontdekking en gastvrijheid. Daar hoort een nieuw beeldmerk bij met een nieuw logo, nieuwe kleuren en een nieuwe website. Op zaterdag 7 januari jl was de feestelijke lancering van het nieuwe logo en huisstijl van Woonmall Alexandrium.

Onder toeziend oog van belangstellenden werd met een druk op de rode knop het nieuwe logo onthuld. De onthulling vond plaats na een spectaculaire live act en een speech door Fred Breedveld, Voorzitter Woonmall Alexandrium, waarin hij kort stilstond bij het 25-jarig bestaan en de nieuwe missie en visie van Woonmall Alexandrium.

Woonmall Alexandrium is de deur naar jouw interieur
“De wereld veranderd en Woonmall Alexandrium blijft niet achter. Onze nieuwe visie voor de toekomst is gebaseerd op nog meer creativiteit en inspiratie. Wij verwelkomen u veel meer als gast dan als klant. Zo nemen we onze gasten mee op ontdekkingsreis door onze prachtige woonmall. Daarbij gaan we op zoek naar de mooiste en meest originele inrichting passend bij de persoonlijke woonwensen. Woonmall Alexandrium is dé plek waar je de beste wooninspiratie opdoet en waar je uitgedaagd wordt om creatief na te denken over jouw interieur.”, Aldus Fred Breedveld, Voorzitter Woonmall Alexandrium.

Inspirerende stylingspodia door trendwatchers
Het bekende rood/zwarte beeldmerk is vervangen voor een prachtig, stijlvol beeldmerk, waarin de A van Alexandrium de hoofdrol heeft en op de nieuwe website sinds de feestelijke lancering te bewonderen is. Naast het nieuwe logo is de woonmall aan de slag gegaan met het nóg beter en spannender maken van de beleving in de Woonmall. Hierbij worden nieuwe unieke zitelementen toegevoegd met eigentijdse decoratie. Door de hele woonmall vind je verschillende inspirerende stylingspodia die in samenwerking met trendwatcher Monique van der Reijden is gerealiseerd. De komende jaren worden de podia nog verder geoptimaliseerd. De woonmall laat hiermee zien dat zij toekomstbestendig en nog steeds dé overdekte woonmall van Nederland is.

Meer informatie:
Woonmall Alexandrium
www.woonmallalexandrium.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven