Ter Steege BV onthult eerste trend van het jaar

Ter Steege BV, een leverancier van potterie, souvenirs en lifestyle artikelen, met vestigingen in Rijssen, Aalsmeer, Brazilië en Vietnam, onthult de eerste trend voor dit jaar: Art of Change.

"De Art of Change-stijl is ongeëvenaard persoonlijk met een warme uitstraling. Eigenzinnig en toch chic, gevuld met zowel snuisterijen van dagjes uit als stoere statements. De kleurkeuze is hierbij doorslaggevend. Want in deze eclectische mix van vondsten en statements, zijn het de bruin-, oker- en roodtinten die de boel bij elkaar houden."

"Deze trend is een gezellig voortvloeisel van wat de afgelope jaren steeds duidelijker zichtbaar werd. We leerden tradities en vakmanschap opnieuw waarderen. Deze trend zetten we voort in een nieuw jasje. We maken nieuwe tradities en zetten onze creativiteit in. Zo komt onze authenticiteit naar de voorgrond. Want ieder mens is uniek, en daar hoort een unieke stijl bij. We creëren een uniek huis en een unieke tuin, die echt en alleen bij ons passen. We zijn gek op spullen met een handgemaakt uiterlijk. Imperfecties, onregelmatigheden en foutjes spreken ons aan. Geen mens is hetzelfde, en geen product is hetzelfde. Er is nog een dieperliggende reden om te kiezen voor producten met een handgemaakte uitstraling. Perfectie is uit, we willen juist die foutjes zien. Naden, deuken, imperfecties, het mag! Dit is uiteraard een spiegel van onszelf. Wij zijn ook niet perfect, en dat mag gezien worden in 2023!', meldt Ter Steege.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven