Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Feestelijk moment om terug te kijken op afgelopen jaren'

Rogon viert 30-jarige jubileum: verrassing voor medewerkers, klanten én oprichters

Vorige week barste bij Rogon het feest los, want het 30-jarige bestaan moest gevierd worden. Drie decennia vol passie, toewijding en vooral geweldige samenwerkingen. "Het is een mijlpaal die we graag delen met onze gewaardeerde klanten, partners en medewerkers. Dit jubileum is een moment om terug te kijken op onze successen, maar ook om vooruit te kijken naar de toekomst vol nieuwe mogelijkheden en uitdagingen", laat het team van Rogon weten. "Samen gaan we de volgende 30 jaar met dezelfde passie en vastberadenheid tegemoet."


Rob en Gonny van Brussel, oprichters van Rogon.

Om dankbaarheid te tonen werden de oprichters Rob en Gonny van Brussel op deze bijzondere dag verrast met een hartverwarmend cadeau namens al het personeel. Het team onthult een schitterend bord voor op de gevel van het pand, als symbool van waardering. Daarnaast hijsen ze trots de vlag met het 30-jarig logo bij de ingang van het kantoor, als teken van de trotse geschiedenis en veelbelovende toekomst.

Maar dat is nog niet alles. Ook de loyale klanten worden meegenomen in het verhaal. Op de feestelijke dag heeft Rogon een geschenk gestuurd als bedankje voor hun vertrouwen en steun door de jaren heen. Elke klant ontvangt een doosje met bonbons, bedrukt met het jubileumlogo. Een zoete traktatie om het 30-jarig jubileum te vieren.Natuurlijk worden ook de medewerkers niet vergeten. Als blijk van dankbaarheid ontving elke medewerker een speciaal geschenk aan het einde van de borrel. Namelijk een drinkfles, met daarin flessenpost, een uitnodiging voor een feestelijke dag met het hele team. Want zonder hun inzet en toewijding zou Rogon niet zijn waar we vandaag zijn.

In 1994 startte het avontuur van Rogon. Dit was het jaar dat Rob en Gonny begonnen met de verkoop van sierkussens. Hoe het klein begon met z'n tweeën, is het nu uitgegroeid tot een team van 50 man. Veel is veranderd in deze tijd, maar niet alles. Het is én blijft een echt Brabants familiebedrijf.Meer informatie:
Rogon Products B.V.
Haverdijk 8
5704 RC Helmond
+31 492-326666
[email protected]
www.rogon.com