Wim Otten van Byotten Agenturen stopt en gaat met pensioen

Jan-Hein Vogel met hoge verwachtingen aan de slag bij Muuto

Wim Otten van Byotten Agenturen stopt na 11 succesvolle jaren met het Deense merk Muuto, dat hij in zijn merkenportefeuille had. ''In goed overleg staat Muuto nu op eigen benen in Nederland,'' liet Wim weten. Jan-Hein Vogel is de nieuwe verantwoordelijke bij Muuto, binnen de contractmarkt.

''Met veel toewijding en overtuiging hebben we een mooie markt opgebouwd voor Muuto, een prachtig merk met visie voor collectie opbouw, product ontwikkeling en marketing,'' zegt Wim Otten in een statement op zijn socials.'' Na jarenlang het Deense merk in Nederland op de markt te hebben gezet, stopt Wim met Muuto. Hij gaat wel verder met de merken Fast, karboxx, YDF, very wood en emu.

Jan-Hein Vogel is de nieuwe verantwoordelijke voor de Muuto contractmarkt in Nederland. Als ervaren professionals gaat hij deze nieuwe uitdaging aan, nadat hij 5,5 jaar bij Kusch+Co werkzaam is geweest. ''Ik ben in dienst van dit mooie Deense merk en krijg er de komende maanden nog twee collega's bij voor de contractmarkt. Dat laat zien dat Muuto veel potentie heeft in deze Nederlandse markt met haar prachtige producten.''

Muuto is sinds 2006 geworteld in de Scandinavische designtraditie die wordt gekenmerkt door duurzame esthetiek, functionaliteit, vakmanschap en een eerlijke expressie. Door dit erfgoed uit te breiden met toekomstgerichte materialen, technieken en gedurfd creatief denken, is het hun ambitie om nieuwe perspectieven op Scandinavisch design te bieden. 

Sinds vorig jaar september heeft Muuto een prachtige showroom aan de Keizersgracht 469 in Amsterdam. Deze is volgens Jan-Hein enkel op afspraak te bezoeken. ''Wij ontvangen er dealers, architecten en andere klanten om de Muuto producten er op een goede manier te laten zien, naast alle andere mogelijkheden.''

''Mijn doel voor mijn nieuwe uitdaging is het uitbreiden van Muuto als merk in de Nederlandse markt. En daar heb ik hoge verwachtingen van,'' besluit Jan-Hein. 

Meer informatie:
Muuto - Jan Hein Vogel 
Muuto Amsterdam
Keizersgracht 469
Tel: +31621986566 
jhv@muuto.com 
www.muuto.com  


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven