Nomique verder onder merknaam Vepa

Nomique is sinds 2019 onderdeel van de Fair Furniture Group. Een groep meubelfabrikanten van project-, kantoor- en schoolmeubilair waar Vepa – net als Eromesmarko, Be by Bèta, De Lockerfabriek, Zooi en Nice Price Office – onderdeel van is.

Nomique heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld van een fabrikant van ergonomische bureaustoelen en soft seating producten tot een producent van duurzame, innovatieve en circulaire oplossingen voor de project- en kantorenmarkt. Net als Vepa."Vandaar dat we op basis diverse positieve gesprekken met dealers, architecten en designers én klantbezoeken aan onze productielocaties in Hoogeveen en Emmen, hebben besloten dat Nomique vanaf 1 januari 2023 verdergaat onder de merknaam Vepa. We zijn ervan overtuigd dat we samen sterker staan en dat onze klanten nog meer zullen profiteren van alles wat we te bieden hebben", laat Vepa weten in een persbericht.

Voor de Nederlandse, Belgische en Duitse markt introduceert het bedrijf het Ottoman loungemeubilair en de Worksphere koffietafel. Organisaties uit de UK en Ierland kunnen vanaf 1 januari kiezen uit een groot, nieuw assortiment aan duurzame, innovatieve én circulaire kantoor- en projectmeubels.

Meer informatie:
Vepa
www.vepa.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven