Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Deel 04/05

Dit zijn de best gelezen artikelen van 2022

Zo tegen het einde van het jaar blikt de redactie van Wonen360 terug op 2022. In de afgelopen twaalf maanden verschenen via het B2B-nieuwsplatform circa 7000 artikelen. Maar welke artikelen werden het meest gelezen?

Vandaag publiceren we de nummer 3 en 4 van de lijst 'Tien best gelezen artikelen in 2022'.


Het nieuwe pand van Nolenso.

Begin december maakte dit nieuwsplatform bekend dat Meubelcentrum Venlo een doorstart maakte. En dit was kennelijk groot nieuws, want het artikel is op de vierde plek beland van best gelezen artikelen dit jaar. "Met trots kunnen we nu wereldkundig maken dat er een doorstart gemaakt is." De onderneming zal doorgaan onder de nieuwe naam Nolenso Meubelwerken. 

Het hoofdkantoor van Riverdale, een ontwerp van Piet Boon, is in Nootdorp te vinden. FOTO ATTIVA 

Op de derde plek belandde het droevige nieuws over Riverdale, dat op 28 juni door de rechtbank failliet werd verklaard. Het bedrijf maakte in 2019 en 2020 slechte jaren door. Door te snelle groei in de collectie en te snelle uitbreiding van de export in diverse landen ging de focus verloren en liep het tegelijkertijd tegen forse financiĆ«le uitdagingen aan. In 2021 werd in Nederlands MerkGoed (NMG) een strategische partner gevonden, waarmee gebouwd werd aan een nieuwe strategie om het bedrijf weer in de top van de home & living branche terug te brengen. Helaas is dat mislukt. "Mijn echtgenote Sophie, NMG en ik hebben er met ons team vanzelfsprekend alles aan gedaan om dit faillissement te voorkomen. Maar we hebben goede hoop op een doorstart", liet een strijdbare CEO Patrick de Kleijn aan Wonen360 weten. 

Vrijdag, 23 december verschijnt het laatste artikel met daarin de best gelezen artikelen van 2022, tweede en eerste plek!