Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Opening allereerste Powered by KlusWijs winkel

Gisteren, donderdag 24 november was de feestelijke opening van de eerste Powered by KlusWijs winkel. Doe Het Zelf Heemstede opende onder grote belangstelling van het winkelpubliek in Heemstede haar deuren. "Wij zijn erg trots op ons eerste aspirant-lid en haar prachtige winkel", meldt de bouwmarktketen KlusWijs.



CEO Hans Hortensius zegt het volgende in een interview met Mix Online: "Sylvie Boersma gaf aan dat ze graag onder haar eigen naam wilde opereren, maar op zoek was naar een partner die als klankbord kon fungeren door de kennis van assortimenten en het runnen van een doe-het-zelfzaak. Daarbij komt natuurlijk het inkoopvoordeel door te profiteren van het volume van de club. Dit was het moment dat we aspirant-lidmaatschap hebben toegevoegd aan onze formule."



KlusWijs is een jonge doe-het-zelf-keten in Nederland. Het uitgangspunt: hoge kwaliteit voor een scherpe prijs en voor wie wil een enorme dosis kennis en informatie van onze ondernemers. "Bijzonder hieraan is dat we mee kunnen gaan met het prijsniveau van de grote Nederlandse en Europese bouwmarkten maar dan wel mét het assortiment en de kennis van de specialisten", valt te lezen op de website.

Meer informatie:
KlusWijs
www.kluswijs.nl

Publicatiedatum: