pura 5000 ColourArt is uitgeroepen tot winnaar van de Archiproducts Design Awards 2022 in de categorie "Badkamer", aangekondigd door Archiproducts. ''We zijn verheugd en dankbaar dat we hebben gewonnen in een wedstrijd met de beroemdste ontwerpers ter wereld. pura 5000 ColourArt werd door de jury bekroond voor zijn originaliteit, innovatie en functionaliteit waardoor hij opvalt.''

Met de kleuren metaal geborsteld koper, metaal geborsteld messing en  metaal geborsteld zwart, metaal mat wit, metaal en mat zwart geeft pura 5000 ColourArt esthetische waarde aan de badkamer. De kleurelementen van de douchewand worden inrichtingselementen die passen bij uw badkamersfeer. De nieuwe kleuren zijn beschikbaar voor oplossingen met zilver hoogglans en RVS-look profielkleuren, voor frameloze en wandprofielmodellen.

Het wandprofiel in zilver hoogglans en RVS-look contrasteert sterk met de nieuwe afwerkingen en zorgt voor een bijzonder effect. Bij de frameloze modellen wordt het glas daarentegen geleverd met een korte zeefdruk die past bij de kleur van de scharnieren en handgrepen, waardoor een sterk gevoel van continu├»teit en verbinding met de douchewand ontstaat.

pura 5000 ColourArt biedt een hoogwaardig design en stelt men in staat dit ook te onderhouden door eenvoudig onderhoud. Met scharnieren die door middel van de innovatieve UV-lijmtechnologie aan het glas zijn gelijmd, blijft het glas aan de binnenkant glad en vlak en kan het gemakkelijk en snel worden gereinigd. Het uitgekiende sealsysteem zorgt voor een uitstekende bescherming tegen spatwater.

Meer informatie:
Duka
www.duka.it