Agent Wiebe Bouma: "Meubelmerk JaxxChoice is klaar om te groeien"

Het in 2017 opgerichte JaxxChoice, aanbieder van betaalbare, stoere zitmeubelen en marmeren salontafels, is een groeiend merk met een duidelijke ambitie: het kiezen van meubels bijzonder leuk maken. Achter JaxxChoice staat een jong, gedreven team met een passie voor meubelen en marketing. De trends in Nederland worden nauwlettend in de gaten gehouden, waardoor de collectie te allen tijde vernieuwend is. Dat meldt het bedrijf in een persbericht.

Agent Wiebe Bouma: "JaxxChoice is klaar om te groeien. Het ligt in onze bedoeling om het interieurmerk een betere spreiding te geven. Onze kennis van de markt en de vele relaties die we onderhouden, kan hieraan bijdragen."Groeiende meubelwinkels
"Wij werken graag samen met serieuze partners die ruimte beschikbaar willen stellen in hun woonwinkel en de ambitie hebben om met ons mee te groeien", laat het bedrijf weten. Zo staan de modellen van JaxxChoice in een groeiend aantal meubelwinkels, waaronder Jansen Totaal Wonen en alle Loods 5 filialen in Nederland. Ook bij Van Gils Wonen en Slapen zagen ze de kracht van JaxxChoice in. De ondersteuning komt vanuit het Gelderse Huissen. Consumenten kunnen daar vrijblijvend een stofstaal aanvragen. Tevens worden alle orders in Huissen verwerkt en wordt de volledige marketing en service afwikkeling hier centraal verzorgd.Assortiment
JaxxChoice biedt zowel voorraadmodellen als zelf te configureren maatwerk banken aan. De bestsellers staan veelal op voorraad in de eigen warehouse, maar ook maatwerk banken behoren tot de mogelijkheden. Hierbij is er ruime keuze uit een trendy collectie stoffen. Bovendien biedt JaxxChoice rechtstreekse dropshipment levering bij de consument, betrouwbare levertijden en vijf jaar productgarantie.Meer informatie:
JaxxChoice
www.jaxxchoice.nl

Wiebe Bouma - New Ambiance
06-12151289
w.bouma@newambiance.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.