Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Laufen lanceert meubelcollectie met veel opbergruimte

"Elke badkamerliefhebber, die veel liefde en aandacht besteedt aan het vormgeven van zijn persoonlijke wellness-oase, kent het belang van goede badkamermeubels. Het kan opbergruimte bieden voor handdoeken, make-up, verzorgingsproducten en andere badkameraccessoires om een schone en opgeruimde ruimte te creëren die essentieel is voor de ontspanning", begint Laufen haar persbericht.

Met LANI presenteert Laufen een nieuwe meubelcollectie met een slank, rechtlijnig design, veel opbergruimte, slimme details en duurzaam design.LANI
De collectie LANI is ontworpen door de Franse ontwerper Toan Nguyen (Toan Nguyen Studio, Milaan), die een reputatie heeft in de meubelindustrie en door jarenlange samenwerking met Laufen de specifieke kenmerken van badkamerarchitectuur en keramiek zeer goed kent. De nieuwe meubelset is esthetisch eenvoudig en klassiek en geeft je veel vrijheid en een hoge mate van individualiteit als het gaat om het ontwerpen van je badkamer. LANI omvat onderkasten, hoge kasten, werkbladen, lade-elementen, spiegels en spiegelkasten die allemaal compatibel zijn met de gelijkaardige badkamercollecties in het uitgebreide Laufen-portfolio.

Duurzaam
Omdat Laufen veel waarde hecht aan duurzaam design en slimme details, zet deze meubelset met zijn slanke zijpanelen en verzonken deuren met inspringende handgrepen en gelakte oppervlakken nieuwe maatstaven in de wereld van badkamermeubels. Dit geldt ook voor milieuaspecten. Het hout dat gebruikt wordt om LANI te maken, is afkomstig van 100% PEFC- en FSC-gecertificeerde bronnen binnen Europa.

De hoge eisen van het bedrijf zijn ook terug te zien in de details van de badmeubels en de kasten. Soft-close deuren en lades en glazen planken in de kasten zijn standaard, terwijl praktische accessoires zoals lade-organizers en bijpassende handdoekrekken om aan de zijkanten van het meubel te bevestigen voor extra gemak zorgen bij het opruimen en opbergen van uw badkamerartikelen.Kleurkeuze
De kleurkeuze voor de meubelcollectie is geperfectioneerd en biedt eindeloze mogelijkheden. Het interieur van het meubilair is een trendy tint antraciet, terwijl het frisse uiterlijk van de buitenkant met zijn wilde eikenhouten oppervlak goed tot zijn recht komt in klassiek wit, grijs of een van de meer dan 40 andere tinten, inclusief de opvallende goud, koper en titanium opties.

Installateurs
Laufen houdt ook rekening met de wensen van de installateurs: de montagedelen van het meubel zijn eenvoudig in 3D te verstellen en zijn voorzien van een veiligheidspal zodat het meubel snel en nauwkeurig kan worden gemonteerd. Dat geldt ook voor de lades en deuren, die zijn voorzien van hoogwaardige fittings of 3D-scharnieren met een geïntegreerd softclose-mechanisme. Deze kunnen precies naar behoefte worden afgesteld en hebben een lange levensduur.

Meer informatie:
LAUFEN Benelux B.V.
Meidoornkade 2A
NL-3992 AE Houten
31(0)33 450 20 90
[email protected]
www.laufen.nl

Publicatiedatum: