Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hotbath breidt kranenserie uit

Hotbath breidt zijn kranenserie Archie uit met drie nieuwe PVD-finishes. "Kwaliteit, RVS 316, een lange levensduur én Vinyl Touch. Dat is waar Archie voor staat", aldus Hotbath in een persbericht.

Alle producten uit de Archie-serie zijn gemaakt van roestvrijstaal 316. Dankzij de toevoeging van producten met een PVD-coating straalt de serie nu luxe uit. Tevens wordt de serie, naast RVS 316, uitgevoerd in geborsteld messing PVD, geborsteld koper PVD en geborsteld gunmetal PVD.



Accessoires
Nog een toevoeging, de hele badkamer is te voorzien van Archie en bijpassende accessoires. Zo kan er gekozen worden voor een hoofddouche, handdouche en hoekdraadkorf in dezelfde finish, waardoor er uniformiteit in de badkamer ontstaat. Ook het badkamermeubel en het toilet zijn te voorzien van Archie producten.



Beam
Uitblinker in deze serie is de design hoofddouche genaamd Beam. Deze strak vormgegeven hoofddouche past in een moderne badkamer. De Beam is beschikbaar in de vier verschillende finishes en in twee verschillende varianten. De AR470 is een 3-standen variant met muurbevestiging. De AR472 is de velvet variant met een plafondbevestiging.



Ook buiten
Nu de tuin steeds vaker betrokken wordt bij het interieur van het huis, kan een douche voor buiten niet langer ontbreken. Daarom is deze serie uitgebreid met een ware buitendouche! De AR090 is beschikbaar in RVS 316 en is uitgerust met een hoofd- & handdouche. Buiten douchen is nog nooit zo comfortabel geweest.



Meer informatie:
Hotbath
Jan van Galenstraat 25
3115 JG Schiedam
070 399 4231
www.hotbath.nl

Publicatiedatum: