Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Alleen verkrijgbaar via kruidvat.nl

Patty Brard introduceert meubelcollectie in samenwerking met De Eekhoorn Dutch Furniture

Oktober is de traditionele woonmaand in Nederland en dus de perfecte maand om een nieuwe wooncollectie te lanceren, zo dacht Patty Brard. In samenwerking met De Eekhoorn Dutch Furniture en Kruidvat introduceert de presentatrice en mediapersoonlijkheid een compleet nieuwe meubelcollectie.

Patty Brard: “Na acht zeer succesvolle ‘From PB With Love’ collecties en de sieradencollectie PRITTY met mijn dochter vonden wij het tijd voor de ultieme uitdaging: wonen! Styling en interieur zijn mijn grote passie en daarom ben ik ook zo blij dat ik in samenwerking met Kruidvat en De Eekhoorn Dutch Furniture een exclusieve wooncollectie heb mogen ontwikkelen. Daarnaast is het natuurlijk te gek om je eigen panterbehang te hebben.”

Voor Kruidvat is de samenwerking ook weer vernieuwend. Niek Schipper, Trading Director Benelux van Kruidvat: “Verrassend zijn voor onze klanten is een belangrijk onderdeel van onze formule. Collecties zoals deze benadrukken dit extra. Daarom zijn we zeer verheugd deze prachtige en voordelige meubelcollectie op kruidvat.nl te kunnen aanbieden aan onze klanten.”

Patty vervolgt: ”We hebben een geweldige bank voor het hele gezin, een stoere tweezitter met poefje, leuke Scandinavisch aandoende tafeltjes, een mooi rond off white kleed in panterprint en prachtige eetkamerstoelen. De nieuwe collectie PB Wonen heeft  mooie, trendy, beige tinten. Sommige items in stoere stoffen en sommige in snuggle teddymateriaal en natuurlijk mag mijn eigen panterprint hier en daar niet ontbreken. Bovendien heb ik ook nog een eigen panterbehang ontwikkeld, die vanaf deze week in een exclusieve oplage online te verkrijgen is.”

De gehele collectie is van 4 tot en met 9 oktober 2022 te bewonderen op de vt wonen&design beurs in EXPO Greater Amsterdam waar Patty Brard zelf op een aantal momenten aanwezig zal zijn om haar collectie te presenteren. De ‘From PB With Love’ wooncollectie is alleen verkrijgbaar via kruidvat.nl.

Meer informatie:
De Eekhoorn Dutch Furniture
www.deeekhoorn.com

Publicatiedatum: