"Met trots presenteren we onze vernieuwde Interior Design Studio"

Rivièra Maison klaar voor drukke woonmaand

Rivièra Maison viert deze oktober weer haar woonmaand. "Dat betekent: heel veel interieurinspiratie! Bovendien bieden wij onze klanten de gehele maand mooie deals aan. Tijdens de Interior Month staat The Brandon Sofa extra in de spotlight. Rivièra Maison heeft voor deze bank de Best of Design Award gewonnen van Schöner Wohnen, het grootste woontijdschrift van Europa. En met recht, vinden wij zelf, want de rugleuning is gemakkelijk te verstellen waardoor je altijd de perfecte zit kunt creëren in een handomdraai!", laat woordvoerster Samantha Korf weten.

Interior Design Studio
"Ook introduceren wij deze maand met trots onze vernieuwde Interior Design Studio, waar wij persoonlijk en gratis advies op maat geven". vervolgt Samantha. "Van korte stylingtips en eerste schetsen, tot gedetailleerde 3D interieurtekeningen, advies over materiaalgebruik, indeling en de uiteindelijke inrichting met meubels en accessoires van Rivièra Maison. Wil je dat jouw droominterieur -of voor alle stylisten: het droominterieur van jouw klant- werkelijkheid wordt? Onze interieurstylistes verwelkomen je graag voor onze gratis, professionele design service in één van de vernieuwde Interior Design Studio’s óf online!"

New Collection
"Onlangs heeft Rivièra Maison haar nieuwe najaarscollectie gelanceerd. Laat je betoveren door het magische herfstseizoen, de nieuwe collectie zorgt ervoor dat je onmiddellijk zin krijgt in het najaar. Maak je interieur klaar voor de knussere maanden van het jaar met prachtige nieuwe meubels, sfeervolle lampen, zachte kussens en heerlijke warme throws, die wegens de stijgende energieprijzen, nu wel heel goed van pas komen. In de nieuwe collectie vind je tevens prachtige vloerkleden, zo heb je tijdens de koude dagen een zachte, warme ondergrond. En om de lekkerste gerechten op te kunnen dienen tijdens een knusse herfstavond, hebben we de natuurlijk de mooiste keukenartikelen en tafeldecoratie."


Rivièra Maison
"Rivièra Maison is een toonaangevend interieurmerk met een sterke beleving, waar genieten een belangrijk aspect is, home is where you can be you. Onze collectie is erg exclusief doordat de gehele collectie zelf ontworpen wordt. Een collectie neerzetten die warmte uitstraalt en exclusief is, blijft één van de pijlers van Rivièra Maison. In onze prachtige Rivièra Maison Stores kunnen klanten de collectie en huiselijke sfeer beleven. Een team van stylisten is continu bezig onze winkels sfeervol in te richten om zo de klanten te inspireren en van persoonlijk interieuradvies te voorzien. Elke week komen er nieuwe producten bij en acht keer per jaar wordt de collectie -en worden dus ook onze winkels- compleet vernieuwd. Tegenwoordig is Rivièra Maison uitgegroeid tot een internationaal interieurmerk met verkooppunten wereldwijd." Meer informatie:
Rivièra Maison
www.rivieramaison.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.