Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Als influencer heeft hij meer dan 367.000 abonnees op YouTube

Eigenaar van zes tegel- en sanitairbedrijven raakt zowel Lamborghini als rijbewijs kwijt

Met 250 kilometer per uur in je Lamborghini over de A28 scheuren, dat kwam een 32-jarige ondernemer uit Zeewolde duur te staan. Hij raakte niet alleen zijn rijbewijs, maar ook zijn goudkleurige bolide kwijt. 


Chahid Charrak in betere tijden...

De snelheidsduivel blijkt niemand minder dan multimiljonair Chahid Charrak te zijn. Hij heeft onder meer zes succesvolle Tegeldepot-bedrijven met 138 man personeel. Verder is hij als influencer Dutch Performante een bekende met meer dan 367.000 abonnees op YouTube en 523.000 volgers op Instagram. Ook heeft hij in totaal 40 pandjes in bezit. 

Zaterdagavond ging het helemaal mis. De politie zette hem aan de kant omdat hij met 250 kilometer per uur over de A28 scheurde. Tussen Assen en Beilen reed hij na correctie 96 kilometer per uur te hard. Dat kostte de steenrijke ondernemer zijn rijbewijs, die hij per direct moest inleveren. Ook zijn gouden Lamborghini moest hij achterlaten, omdat Charrak zijn rijbewijs niet op zak had. 
 
"Wat er allemaal gesuggereerd wordt op het hele internet, dat ik met 250 kilometer per uur heb gereden, klopt niet!’", laat Charrak op social media weten. "Die gasten hebben niet eens een meting, niet eens een video of wat dan ook, het was meer voor hun gevoel dat ik te hard heb gereden. Dat klopt, maar totaal onzin dat ik 250 kilometer per uur heb gereden. Dus: we gaan het zien wat er gaat gebeuren. Jongens, geloof niet altijd alles!"