Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe kleur collectie Brabantia ReNew Bathroom

Je badkamer moet een plaats van ontspanning zijn. Een oase van rust om je in op te frissen en de perfecte ruimte om nieuwe energie op te doen. De populaire Brabantia ReNew collectie brengt balans in een hectische levensstijl met een stortvloed van stijlvolle producten van hoge kwaliteit. Al deze badkamer beauties zijn nu ook verkrijgbaar in ontspannen en elegant Soft Beige. De badkamer- en douchecaddy, douchewisser, weegschaal, spiegel met accessoireschaal, zeepbakje en -dispenser, opbergpotjes, toiletborstel met houder, reserverolhouder en toiletrolhouder, tandenborstelhouder en handdoekhaakjes zijn vanaf eind oktober 2022 verkrijgbaar in deze aardse kleur. Koop er een (of allemaal) en ReNew je badkamer.  Dat meldt Brabantia in een persbericht.

Beige is terug in het interieur. Geen wonder want deze klassieker is verfrissend eenvoudig en stijlvol en geeft woonruimtes een gezellige en natuurlijke uitstraling. Brabantia's Soft Beige is een prachtige tint die goed samengaat met sterke, donkere tinten, maar ook met lichtere kleuren. Het brengt comfort en rust in je badkamer – ideaal om je dag positief te beginnen en te eindigen. Onze nieuwe ReNew badkameraccessoires in Soft Beige maken van je badkamer een oase van rust en stijl.  

"Beige accessoires geven je badkamer een gastvrije en rustige look. Onze neutrale Soft Beige is rustgevend, revitaliserend en natuurlijk. Precies wat je nodig hebt in je drukke leven", aldjus Lauren Roelofs, Category Manager Badkamer.

Meer informatie:
Brabantia
www.brabantia.com


Publicatiedatum: