Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Speciale actie om nieuwe klanten over de streep te trekken

F&H Group & RiD BV presenteren 3 nieuwe BITZ kleuren tijdens de TradeMart in Utrecht

Drienieuwe kleuren van het succesvolle Deense merk Bitz worden gepresenteerd tijdens de TradeMart in Utrecht van 4 t/m 6 september. Christiaan Bitz heeft zijn sporen verdiend als Master of Science op het gebied van voeding en als onderzoeksdirecteur bij diverse grote instellingen. Hij laat zich inspireren door lekker en vooral gezond eten. BITZ, een van de prachtige merken binnen het agentschap van RiD BV, ontwerpt stijlvol servies, bestek, vazen en glaswerk. De gedekte tafel met een mooi design die past bij elke gelegenheid. 



Kortingsactie
Speciaal voor de lezers van de Wonen360-nieuwbrief heeft BITZ de volgende actie bedacht: "Om nieuwe klanten over streep te trekken bieden we tijdens de Najaarsbeurs van de TradeMart in Utrecht 10% inlaad korting(*), alleen onder vermelding van 'Wonen360' bij het invoeren van de order op de beursvloer', aldus Michiel Westerhuijs, eigenaar van RiD BV.

(*)De actie geldt alleen voor nieuwe klanten die hun order schrijven op de beursvloer. Korting op korting is niet mogelijk.



Dit najaar worden er drie nieuwe kleurencombinaties gepresenteerd: Wood/Forest, Wood/Sand en Wood/Ocean. Deze nieuwe zachte kleuren zijn vanzelfsprekend goed te combineren met de bestaande varianten.  

De gekozen materialen en de verschillende kleurencombinaties zijn zo op elkaar afgestemd dat het servies van BITZ zich perfect laat combineren, mix & match. Het servies is gemaakt van keramisch aardewerk dat twee keer op 1.200 graden (af)gebakken wordt. Hierdoor is het servies kleurvast, ijzersterk en mede daardoor óók zeer geschikt voor de horecasector. Het servies is mat van buiten en glanzend van binnen en heeft hierdoor een ingetogen én uitgesproken uitstraling.

Van 4 t/m 6 september a.s. staat het bedrijf op de Najaarbeurs van de TradeMart in Utrecht, 3e etage, stand F605.

Meer informatie:
RID B.V.
www.retailisdetail.nl

Publicatiedatum: