Belgisch interieurlabel gaat in zee met prestigieuze Zoute Grand Prix als Gold Partner

De Zoute Grand Prix Week is een high-end auto-, kunst - en lifestyle-event verspreid over Knokke-Heist. Spectaculaire bolides in alle vormen en maten op onvergetelijke en verrassende locaties.

Dôme Deco werd gevraagd de inrichting te verzorgen van de Prado Zoute. Een unieke eventlocatie op het strand van het Zoute waar genodigden kunnen kennismaken met de laatste nieuwe modellen van de meest exclusieve automerken en tevens de start en aankomst van de rally’s kunnen bijwonen.

Met haar ‘cosmopolitan living’ weet interieurmerk Dôme Deco zich te onderscheiden op de markt. Denk warme kleuren, pure materialen en unieke designs die uitmonden in intieme interieursettings. Naast het gekende werk voor topzaken als La Butte Aux Bois, Slagmolen en Le Sanglier des Ardennes, richt het bedrijf zich ook meer en meer op particulieren met haar concept stores waarvan reeds vestigingen te vinden zijn in Antwerpen, Oostende, Breda en Guadeloupe.

Bijkomend zal het interieurlabel ook instaan voor de inrichting van de ‘Zoute Grand Prix Club’. Een nieuwe, permante locatie voor de Zoute Grand Prix waar op regelmatige basis events zullen plaatsvinden.

"Het kosmopolitische dat Dôme Deco eigen maakt, staat volledig in lijn met de visie van Zoute Grand Prix. De focus op lifestyle, cultuur en ambacht verbindt ons als organisaties en zorgt ervoor dat we eenzelfde doel nastreven in dit partnership", aldus Dôme Deco's CEO Stefan Verheyen.

Een nieuwe stap vooruit voor Dôme Deco dat op een ambitieuze manier aan de weg blijft timmeren in België en het buitenland.

De Zoute Grand Prix Week vindt plaats van donderdag 6 oktober tot zondag 9 oktober.

Meer informatie:
Dôme Deco 
www.domedeco.com 
www.zoutegrandprix.be/nl/home  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven