Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Meubelbeurs Brussel ontslaat directeur Lieven Van den Heede

Lieven Van den Heede heeft zijn ontslag gekregen als directeur van Meubelbeurs Brussel. Over het hoe en waarom is het voorlopig gissen, want beide partijen willen er op dit moment niets over kwijt. Volgens ingewijden verschilden de Raad van Bestuur en hij van mening over welke richting de Meubelbeurs op moet.


Lieven Van den Heede staat de pers te woord tijdens de opening van Meubelbeurs Brussel 2019. FOTO LEO ELENBAAS / WONEN360

Lieven Van den Heede (45) volgde in 2015 Els Van Pelt op als directeur van de meubelbeurs van Brussel. Hij kwam in 2006 het team van de meubelbeurs versterken als communicatieverantwoordelijke en persattaché en kon gaandeweg vertrouwd geraken met het reilen en zeilen van de beurs.

Na 16 jaar actief te zijn geweest voor de organisatie van deze internationale vakbeurs, die dit jaar van 6-9 november plaats vindt, komt er een abrupt einde aan zijn dienstverband in Brussel. Vorige week vrijdag is hij ontslagen, zo maakte hij zelf bekend. Lieven wilde verder geen commentaar geven.

Meubelbeurs Brussel op haar beurt laat weten 'zeer binnenkort met een officiële mededeling omtrent de stopzetting van de samenwerking met Lieven van den Heede' te zullen komen.