Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Eigen collectie van Mars & More: unieke ontwerpen en prints!'

Van sfeervolle sierkussens tot deurmatten met de mooiste prints vindt je terug in de collectie van Mars & More. Ontdek bijvoorbeeld de bijzondere collecties onderzetters en waxinelichthouders, de mooiste lampenkappen en unieke vloerkleden. In alle producten van de collecties is een verwijzing naar de natuur terug te vinden, dat onderstreept de eigen en unieke kijk op artikelen en de missie om de natuur terug in het dagelijks leven van de consument te brengen.

Zelfontworpen collecties
De collecties van Mars & More zijn zelf ontworpen door de inkopers. Elke Bakker, inkoper Mars & More: “We ontwikkelen eigen collecties bestaande uit luxe woon- en lifestyle producten, die waar mogelijk voornamelijk bestaan uit natuurlijke materialen. Onze collectie is voortdurend aan het groeien en we zorgen ervoor dat deze divers en uniek is. Daarnaast spelen we erg in op de seizoenen en passen we onze collectie hier altijd op aan”.



De ontwerpen en prints worden breed uitgezet over diverse productgroepen. Denk hierbij aan de iconische schapenprints die worden gedrukt op sierkussens, lampenkappen, laptrays en nog veel meer! Dit geeft de mogelijkheid aan de retailer om gehele productsets aan te bieden en een sfeervol geheel te creëren.

Mix & Match         
Dé trend van dit moment is het mixen van meerdere materialen en kleuren. Op deze manier kan er een eigen stijl worden weergegeven en vormt het een mooie combinatie van verschillende elementen. Een tip van Mars & More, kies je kleurenpalet en laat de kleuren en vormen op elkaar afstemmen, hierdoor creëer je eenheid en harmonie in het interieur. Daarnaast is het belangrijk wanneer er verschillende accessoires worden gebruikt, ze dicht bij elkaar te plaatsen zodat het oogt als één geheel.

De collectie van Mars & More bestaat uit producten van diverse materialen om perfect met elkaar te combineren. Bijvoorbeeld de gerecyclede gisting flessen die perfect gecombineerd kunnen worden met een jute vloerkleed of jute kussens.

Mars & More
Mars & More is de groothandel in unieke woonaccessoires en lifestyle producten. Om er zeker van te zijn dat we trendsettend zijn, vernieuwen we onze collectie voortdurend. In de collecties vind je de missie van Mars & More terug: de natuur terugbrengen in het dagelijks leven van de consument. Het assortiment bestaat uit met zorg geselecteerde producten met eigen ontwerpen.

De uitgebreide collectie is verkrijgbaar voor alleen retailers bij de Cash & Carry vestigingen. De artikelen zijn direct uit voorraad leverbaar en tevens te bestellen via de webshop.

Meer informatie:
Mars & More
Voltastraat 30‑32
8013 PM Zwolle
Facebook | LinkedIn | Instagram 
www.marsmore.nl     
sales@marsmore.com