Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Home24 ziet omzet in eerste kwartaal dalen

Interieurwebshop Home24 heeft het eerste kwartaal van 2022 te maken met een omzetdaling. Zo heeft het home and living platform van januari tot maart € 140 miljoen gegenereerd. Op jaarbasis is dit een daling van 14%.



Door de stijgende prijzen en de oorlog in Oekraïne is het consumentenvertrouwen verzwakt. "We hebben verschillende hoekstenen van ons bedrijfsmodel versterkt om ervoor te zorgen dat we een vertrouwde bestemming voor klanten blijven creëren. Deze omvatten de succesvolle overname van Butlers, de lancering van een samengestelde marktplaats voor externe verkopers vanaf de zomer en de aanvulling van onze magazijnen”, zegt Marc Appelhoff, CEO van home24.

Om het assortiment uit te breiden heeft Home24 woonaccessoiresexpert Butlers overgenomen. Eerder gaf het bedrijf al aan dat deze accusitie op lange termijn een positieve impact zal hebben. Deze strategische investering geeft home24 toegang tot 40 miljoen bezoekers per jaar.

Meer informatie:
Home24
www.home24.nl

Publicatiedatum: