Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

'Meer dan de helft van Nederlanders maakt klusjes in en rondom huis niet af'

Meer dan de helft (56%) van de Nederlanders heeft onafgemaakte klusjes in en rondom huis blijkt uit onderzoek* van Karwei en Multiscope. Karwei, de bouwmarkt met smaak, introduceert daarom de kleine karweitjes weekenden om die bekende kleine klusjes die steeds maar blijven liggen aan te pakken, zoals de snoertjes wegwerken, dat plintje leggen of die lamp eindelijk ophangen. De kleine karweitjes weekenden worden afgetrapt met het allereerste billboard van Nederland dat ook een onafgemaakt klusje is. Het grootste onafgemaakte klusje van Nederland
Als startschot van de kleine karweitjes weekenden stond op het Stadionplein in Amsterdam het allereerste billboard van Nederland dat nog niet af was. Het billboard bevatte een loshangende poster. Het gereedschap en de behanglijm stonden klaar om het billboard af te maken. Karwei nodigde iedere voorbijganger dan ook uit om dit karweitje samen aan te pakken. Een klein karweitje is zo gedaan! Benieuwd naar het grootste onafgemaakte klusje van Nederland? Bekijk de video hier. 

Karwei helpt klusjes aan te pakken
Het gebrek aan zin zorgt er vaak voor dat klusjes in en rondom huis worden uitgesteld. Karwei biedt elke derde weekend van de maand de helpende hand met de kleine karweitjes weekenden. Onder andere met behulp van de kleine karweitjes coach. Zowel in de bouwmarkt als online staat de coach klaar om de (beginnende) klusser te adviseren. In de bouwmarkten zijn daarnaast voor verschillende karweitjes kluskaarten te vinden waarop een stappenplan, alle benodigde materialen en de duur van het karweitje staan vermeld. Maar ook op de website is alle informatie over de verschillende karweitjes te vinden, inclusief video’s hoe deze aan te pakken. Op 14 en 15 mei vindt het eerstvolgende kleine karweitjes weekend plaats. 

“Uit onderzoek blijkt dat iedereen thuis wel een klusje heeft liggen dat nog gedaan moet worden. Een klusje dat je na een tijdje niet meer ziet of elke keer blijft uitstellen. Zoals een loshangend peertje in de gang of een plintje dat nog gelegd moet worden. Daarbij helpen we graag. Met speciale kluskaarten met daarop het recept voor je klus en online klusvideo's tot aan kluscoaches in de bouwmarkt. Samen maken we jouw huis weer mooier," aldus Mariëlle Rooswinkel, Manager Marketing Communicatie & Formule Karwei. 

Deze campagne en het billboard zijn tot stand gekomen in samenwerking met TBWA.

Meer informatie:
Karwei
www.karwei.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven