Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Stefan Beek verlaat Pure Furniture, gaat voor nieuw avontuur in de meubelbranche

Aan alles komt een einde. Ruim 12 jaar geleden kwam Stefan als een van onze eerste medewerkers bij Pure Furniture uit Hillegom werken. Nu gaat hij het bedrijf verlaten voor een nieuw avontuur in de meubelbranche. "We willen Stefan bedanken voor zijn glimlach, positieve energie, drive en oog voor detail", laat het bedrijf weten.

Stefan Beek blikt als Sales Area Manager terug op een "fantastische reis en ervaring op alle niveaus. Ik ben er trots op deel uit te maken van dit team en het succes van het bedrijf, en ik heb het geluk gehad om met mijn dierbaren en naaste collega's samen te werken. Mijn laatste dag bij Pure Furniture zal 29 april 2022 zijn. Hoewel ik enthousiast ben over mijn nieuwe uitdaging in de meubelbranche, zal het vertrek van Pure en mijn geliefde collega's bitterzoet zijn", aldus Stefan Beek. Hij laat (nog) niet weten naar welke bedrijf hij de overstap maakt.

Publicatiedatum: