Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kave Home: "Minder is meer is ons mantra"

De nieuwe SS22 collectie van Kave Home creëert rust, vrede en kalmte in huis. In deze collectie ligt de nadruk op natuurlijke, comfortabele en vooral gezellige stukken. "Bovendien is minder is meer ons mantra", laat het bedrijf weten.



Anielle collectie
Ontworpen door het Kave Home team, de Anielle collectie is gemaakt van massief hout en essenfineer. Het valt op door het veelzijdige ontwerp met afgeronde lijnen en een kenmerkend grijswit gelakt front. E0 geproduceerd hout met lage formaldehyde-emissies, om de planeet vrij te houden van schadelijke stoffen. "Natuurlijke materialen maken elk (d)eco stuk uniek en duurzaam, en benadrukken de schoonheid van imperfecties."



Minimalistische esthetiek en welzijn gaan hand in hand in de slaapkamer van dit seizoen. Wit en beige zijn essentieel om stabiliteit en veiligheid te creëren. Aromatische kaarsen creëren een tempel van rust. Ook kan er gekozen worden voor het porseleinen servies zoals Roperta. "Haal de chef in je naar boven en laat zien dat je ook stijlvol bent. Versier je eetkamer met kussenhoezen of organisch textiel in lichte tinten voor meer licht en ontspanning."



Meer informatie:
Kave Home
www.kavehome.com

Publicatiedatum: