Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Tijdens B2B Interior Days

Deuren van nieuwe Experience Center Label51 openen op 11, 12 en 13 april

Het heeft even op zich laten wachten, maar het nieuwe Experience Center van LABEL51 zal haar deuren openen! Op 11, 12 en 13 april vinden de B2B Interior Days plaats.

Waan je in een huis vol inspiratie en ervaar hoeveel er mogelijk is voor jouw bedrijf! Tijdens het evenement, in het centraal gelegen Tiel, worden de nieuwste woontrends gepresenteerd, vol organische vormen en duurzame materialen. Daarnaast ontdek je op de B2B Interior Days nog nooit eerder gepresenteerde artikelen in iedere productgroep, in combinatie met exclusieve acties voor de bezoekers!


Het salesteam van Label51.

Naast de nieuwe collectie, maak je ook kennis met een nieuwe accountmanager. Joris komt per 1 april het hechte team versterken. Hij is reeds 10 jaar werkzaam in de meubelbranche en staat te popelen om van start te gaan.  

Op iedere verdieping van het nieuwe Experience Center, ligt de focus op een andere doelgroep. ‘Waar anderen vooral de focus leggen op het tonen van nieuwe collecties, leggen wij vooral de nadruk op wat we voor jou kunnen betekenen,’ aldus Edwin den Ouden, ‘We gaan hier heel ver in’. Iedere potentiële afnemersgroep wordt uitgebreid in het zonnetje gezet, van retailer tot inkoopgroep en van webshop tot projectinrichter.  ‘’Eén gestandaardiseerde aanpak werkt niet! Op de B2B markt heeft iedere klant andere wensen en behoeften. Het nieuwe Experience Center is hier volledig op ingericht.’’

Op de begane grond ligt de focus op retailers en e-commerce. De 1e verdieping concentreert zich op het Experience Store concept van het merk. Groothandelaren, inkoopgroepen, grote retailers en projectinrichters kunnen terecht op de 2e verdieping voor een uitgebreid aanbod van ‘customized designs’ per direct container. Op de 3e verdieping zal ruimte gemaakt worden voor de LABEL51 Academy. Daarnaast ben je hier van harte welkom om gezellig een hapje te eten in RISTORANTE 51 en een drankje te drinken aan BAR 51!

Plan hier een afspraak

Meer informatie:
Label51
info@label51.com 
www.label51.com 

Publicatiedatum: