'Van open worden we samen blij'

INretail biedt gratis toolkit aan

INretail wil samen steeds meer richting ‘normaal’ en wil dat mensen weer kunnen genieten van bruisende steden, winkelgebieden en gezellige dorpen. "Corona blijft nog wel even dus moeten we zorgen dat er geen paniek meer is als de cijfers stijgen. Ons coronaplan ligt bij het nieuwe kabinet en zorgt ervoor dat iedereen weet waar hij aan toe is en we niet meer van crisis naar crisis rollen", aldus de vereniging die zich inzet voor iedereen met een (web)winkel in retail non-food.

"Om heel Nederland te laten zien dat we er allemaal aan toe zijn dat het leven weer wat normaler wordt vragen we je onze campagne-boodschap te delen: Onze winkels kunnen veilig open! Daar worden we samen blij van."Social media
Voor Social Media heeft INretail twee verschillende versies voor ondernemers: ‘Onze winkels kunnen veilig open!’ en ‘Mijn winkel kan veilig open!’. Deze middelen kunnen gebruikt worden voor Instagram, Facebook en LinkedIn. Download hier de toolkit.

Posters
Er zijn twee formaten posters in pdf: A3 en A4. Wil je hier zelf nog wat in aanpassen of je logo toevoegen, dan kun je ook de open-bestanden downloaden (te bewerken in Indesign). Download hier de toolkit. 

Gif + stickers 
Hieronder kunnen afbeeldingen (gif/stickers) gedownload worden om te delen in WhatsApp of te gebruiken in online uitingen. Download hier de toolkit.

Meer informatie:
INretail
www.inretail.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven