Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

'Opening nieuw kantoor onderstreept groei van Fulfilment Center Arcen'

Om de toenemende groei en kwaliteit te kunnen faciliteren, heeft FCA per 1 januari in Arcen het grootste Fulfilment Center voor planten in Europa geopend. Het bedrijf komt te liggen op een locatie met tien  hectare grond, 18.000 m² magazijn, 30 dokken, koelinstallaties en kantoren.

FCA onderscheid zich door pallettransport aan te bieden voor consumenten met interesse in grote bestellingen van onder andere haagplanten, mediterrane planten en XL planten. Levering van deze bestellingen vindt momenteel plaats in 11 landen, waar het streven ligt om uit te groeien naar 26 landen. De planten komen rechtstreeks vanuit samenwerkingsverbanden met kwekers uit Europa en vanuit de eigen kwekerijen Roobeek en Dutch Garden Plants.Verschuiving naar digitale markt
Dat de vraag naar fulfilment voor webshops binnen de plantensector groeit verbaast algemeen directeur Frank Deriet niet: "Deze verschuiving is niet meer te stoppen". Op 7, 8 en 9 februari organiseerde Fulfilment Center Arcen de allereerste e-commerce beurs op uitnodiging voor webshops met tuin-, terras en balkonproducten. Hier kregen deze bedrijven de kans om een kijkje te nemen achter de schermen en een extra stuk advies en service mee te krijgen.

Meer informatie:
Fulfilment Center Arcen | FCA
Verlengde Roobeekweg 8
5944 NR Arcen
085 - 008 15 40
info@fcaarcen.nl
www.fulfilmentcenterarcen.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven