Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wastafel van Duravit als monoliet

White Tulip is de eerste complete badkamerserie geheel ontworpen door Philippe Starck. Van ligbad, wastafels en meubels, toiletten en bidets, tot bijpassende spiegels en kranen. De bijzondere vorm van alle onderdelen van deze serie volgt het organische silhouet van een bloeiende tulp en zo ontstaat een bijna sculpturaal karakter.



Een bijzondere blikvanger is de als monoliet ontworpen, vrijstaande keramische wastafel. Als solo of duo opstelling betovert deze bijzondere wastafel iedere ruimte.

De variant als vrijstaand wastafelmeubel is eveneens een highlight. De exact passende meubelonderbouw is verkrijgbaar in vijf zijdemat en vijf hoogglans lakken. Bijzonder zijn de van de beide zijden toegankelijke glazen legplanken die extra opbergruimte bieden. De legplanken kunnen ook in houtvarianten (eiken natuur en Amerikaans noten) worden uitgevoerd.

De anti-vingerpint zijdematte oppervlakken hebben een speciale zelf regenererende lak, hierdoor verdwijnen kleine krassen vanzelf, blijft het meubel jarenlang als nieuw en is reinigen kinderspel.

Meer informatie:
Duravit
www.duravit.nl  

Publicatiedatum: