Sebastian Schmid, afdelingsdirecteur Technologie Messe Stuttgart:

"Groot aantal toonaangevende spelers hebben deelname vakbeurs R+T bevestigd"

De voorbereidingen voor het evenement R+T, vakbeurs voor rolluiken, deuren en zonweringsystemen dat van 21 t/m 25 februari 2022 gehouden zal worden, is in volle gang. De branchegenoten kunnen elkaar na een lange tijd weer ontmoeten in Stuttgart om informatie te verkrijgen over productinnovaties en ideeën uit te wisselen. Zo'n 700 bedrijven hebben zich al aangemeld voor R+T 2022. Voor deelnemers uit Azië kunnen er nog wijzigingen komen vanwege reisbeperkingen.


Sebastian Schmid, afdelingsdirecteur Technologie bij Messe Stuttgart.

"Internationale beurzen zoals R+T staan ​​momenteel in de schijnwerpers. We realiseren ons dat met name internationaal opererende bedrijven verschillende beslissingen nemen over hun aanwezigheid op de beurs. Afzeggingen door mensen uit de branche op korte termijn stellen ons als organisator en andere exposanten voor grote uitdagingen", legt Sebastian Schmid, afdelingsdirecteur Technologie bij Messe Stuttgart uit. 

"Het spreekt voor zich dat we R+T zullen houden. Ondanks deze huidige omstandigheden krijgen we veel respons van de industrie die R+T nog steeds beschouwt als de vakbeurs waar het mogelijk is om elke klant op één plek te ontmoeten. Deze veranderde situatie biedt ook nieuwe kansen voor de aanwezige exposanten. Laten we ons daarom richten op de toekomst en alle deelnemende bedrijven die momenteel midden in hun voorbereidingen zitten en reikhalzend uitkijken naar een persoonlijk weerzien in Stuttgart na vier lange jaren."


"Naar onze mening is R+T het belangrijkste platform om onze innovaties, nieuwe producten en bestaande producten aan de industrie te presenteren. We zijn verheugd over de intensieve contacten en uitwisselingen met vakbezoekers op het evenement", aldus Miriam Albrecht, Managing Director van Reflexa, die overtuigd is van de deelname van haar bedrijf aan R+T 2022.

Ook Ulf Kattelmann, algemeen directeur van KADECO, benadrukt het belang van de beurs: "KADECO zal komend voorjaar aanwezig zijn op R+T. We kijken uit naar veel persoonlijke gesprekken en zien deze behoefte ook bij onze partners. Zij kunnen zich verheugen op een eersteklas presentatie van onze producten en ons merk. Een groot aantal productinnovaties zal voor het eerst worden gepresenteerd op R+T."Ook bij de fabrikanten Heroal en Markilux zijn de voorbereidingen voor deelname aan R+T en productontwikkelingen in volle gang. Sandra Musculus, voorzitter van de Industrial Association for Technical Textiles, Roller Shutters and Sun Protection (ITRS), vertelt: "R+T is een evenement voor de industrie. We kijken uit naar R+T 2022 en zijn blij om weer mee te doen." Klaus Braun, Managing Director van ALUKON, voegde toe: "We zijn toegewijd aan R+T en zijn verheugd om opnieuw vertegenwoordigd te zijn in een ideale omgeving op een van de meest relevante beurzen voor ons bedrijf.

Meer informatie:
R+T
www.messe-stuttgart.de


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven