Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Hamwells sluit partnerovereenkomst met Forest Living BV:

‘Steeds meer marktpartijen herkennen voordelen van warmte terugwinning uit douchewater’

Hamwells en Forest Living hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend. Forest Living richt zich op het zo duurzaam mogelijk ontwerpen, produceren, monteren en monteren van woningen. Als basis wordt constructief isolatiemateriaal met een RC-waarde van minimaal 9,2 m2K/W gebruikt. Hierdoor is er nauwelijks energie nodig om het huis op temperatuur te houden.Jos den Besten, specialist in technical sales bij Hamwells: "Steeds meer vooruitstrevende marktpartijen herkennen de voordelen en mogelijkheden van warmte terugwinning uit douchewater."

Het gehele ontwerp is gebaseerd op de volgende principes: Duurzaam, Schaalbaar, Betaalbaar en Aanpasbaar. Daarom heeft Forest Living gekozen voor een douchesysteem met geïntegreerde afvalwater-warmteterugwinning (WWHR). Boy Rolloos, CEO bij Forest Living, legt uit: "The Blue van Hamwells voldoet volledig aan de wensen en eisen van ons bouwconcept. Het hergebruiken van de beschikbare energie in het douchewater bespaart niet alleen aanzienlijke energiekosten. Dit maakt het ook mogelijk om met een kleine technische installatie warm water te leveren en de CO2-uitstoot te beperken.”

Door partnerships aan te gaan met vooruitstrevende marktpartijen als Forest Living wil Hamwells zorgen voor vergaande verduurzaming op het gebied van douchen.

Meer informatie:
Forest Living
Ceintuurbaan 15
8022 AW Zwolle
[email protected]
www.forest-living.com

Hamwells
Pelgrimsstraat 3
3029 BH Rotterdam
+31 (0)85 303 6496
[email protected]
www.hamwells.com

Publicatiedatum: