Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sealskin lanceert Bathroom accessoire-collectie

Met de juiste accessoires maak je de badkamer on-trend. Sealskin brengt met haar nieuwe Bathroom accessoire-collectie de  interieurtrends naar de badkamer. De vijf nieuwe series binnen deze uitgebreide collectie hebben ieder een uniek design, waardoor ze gecombineerd kunnen worden met de verschillende interieurstijlen van nu. Dat meldt het bedrijf in een persbericht.



Brave
"De Brave accessoire serie is minimalistisch en een beetje stoer tegelijk. De items hebben een verticale ribbelstructuur aan de onderzijde, terwijl de bovenzijde strak is vormgegeven. De items zijn vervaardigd van hoogwaardig kunststof in de opvallende kleuren zwart, donkergroen en terracotta. Met Brave voeg je een functioneel, strak design met een fraaie detaillering toe aan je badkamer. Het assortiment bestaat uit meerdere badkameraccessoires, zoals een toiletborstelhouder, beker, storage box, zeepdispenser en een zeepschaal."



Earth
"De serie Earth brengt je dichter bij de natuur. De accessoires zijn gemaakt van eikenhout, hebben een strakke vormgeving en zijn voorzien van matzwart metalen elementen. Het eikenhout geeft een aangename warmte aan je badkamer, terwijl de zwart metalen elementen een industrièˆle touch toevoegen; een krachtige combinatie. Earth is verkrijgbaar als beker, zeepdispenser, toiletborstelhouder en staande toiletrolhouder."



Blend
"Wil je een vleugje Art Deco in je badkamer? De nieuwe Blend serie biedt je accessoires in de terrazzo look and feel uit de jaren ‘20. Het gekleurde terrazzomotief zorgt voor een decoratieve en authentieke badkamersfeer. Zowel een toiletborstelhouder, als een zeepdispenser, beker en een tandenborstelhouder zijn uitgevoerd in terrazzo."



Mood
"Met Mood ga je voor een tikkeltje nostalgie. Met de accessoires van gekleurd glas breng je de vintage-stijl naar jouw badkamer. De stijlvolle accessoires van grijs transparant glas zijn een knipoog naar het rookglas van weleer. De serie is ook verkrijgbaar in transparant groen glas. Het ontwerp kent een mooi rond design, waarbij de zwart metalen elementen een eigentijdse twist geven. Met Mood breng je niet alleen de vintage glazen zeepschaal terug naar je interieur, ook de zeepdispenser, toiletborstelhouder en beker brengen jouw badkamer in een moderne vintage mood."



Mind
"Sealskin biedt met de serie Mind de sleutel tot jouw zen-moment in de badkamer. De serie biedt rust, eenvoud en past perfect in de populaire Japandi trend, waarbij het strakke Scandinavische design gecombineerd wordt met de rustgevende en natuurlijke sfeer van de Japanse interieurs. De Mind accessoires hebben organische vormen en zacht afgeronde hoeken en bieden een mooie balans tussen keramiek en houtaccenten. De serie is verkrijgbaar in de kleuren zwart en groen en biedt een toiletborstelhouder, beker, zeepdispenser, zeepschaal en een pedaalemmer. Deze laatste is naast de kleuren zwart en groen ook verkrijgbaar in het wit."

Meer informatie:
Sealskin
www.sealskin.com

Publicatiedatum: