Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Van fysiotherapeut in Zuid-Afrika tot meubelmaker in Rotterdam

''Ik wil met mijn ontwerpen impact maken op het leven van mensen''

Tijdens de ETC Experience Days was de ETC design hub nieuw in het pand. Hier stonden enkele nieuwkomers die hun producten toonden. Een daarvan was Albert Potgieter, die kunst en meubels maakt. 

“Look and Feel designs”, dat is de slogan en de manier van ontwerpen van Albert Potgieter. Albert was zes jaar gediplomeerd Fysiotherapeut in Zuid-Afrika voordat hij en zijn vrouw naar Rotterdam verhuisden en in 2017 het bedrijf startten. Maar vanwege zijn achtergrond in de fysiotherapie blijft hij de vaardigheden gebruiken die hij heeft geleerd (kijken en voelen) terwijl hij zijn meubelstukken zelf ontwerpt. 

De visie en droom van Albert Potgieter is om het bedrijf en ontwerpen te gebruiken om een ​​impact te hebben op het leven van mensen. Anderen helpen door middel van ontwerp, vakmanschap en door les te geven aan degenen die niet dezelfde kansen hadden.

De collectie bestaat uit een combinatie van kunst en meubels. Een andere ontwerpmethode gebruiken om unieke stukken te maken. De collectie omvat momenteel een salontafel, eettafel, bijzettafel, stoel en bank.  

Meer informatie:
Albert Potgieter
admin@albertpotgieter.com 
www.albertpotgieter.com