Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Belgische Sofabed steekt de grens over

Sofabed, het bekende Belgische merk van slaapbanken, staat al decennia lang garant voor de ultieme combinatie van zit- en slaapcomfort. Het maakt deel uit van Recor Group, die naast slaapbanken ook matrassen en boxsprings produceert onder het merk Recor Bedding en banken en fauteuils onder het merk Recor. Met de slaapbanken van Sofabed slaagt Recor Group erin om hoogwaardig slaapcomfort naadloos te integreren in prachtige, comfortabele banken. 

Sofabed is onder impuls van een recente rebranding en de lancering van nieuwe producten bezig aan een sterke opmars. Het merk tekende in België het afgelopen jaar een groei op van bijna 70%.  De ambities zijn groot, want Sofabed trekt voor het eerst met een aparte stand naar Beurs Brussel en toont maar liefst 16 modellen onderverdeeld in 3 comfortniveaus. Bovendien onthult de Belgische producent op Beurs Brussel een nieuw type slaapbank.

Voor de uitbouw van het merk in Nederland is Sofabed op zoek naar een gedreven en ervaren agent met een uitgebreid netwerk in de regio’s Noord en Midden Nederland om duurzame partnerships uit te bouwen met retailers. Bekijk de vacature hier.


Over Sofabed
De slaapbanken van Sofabed zijn onderverdeeld in drie comfortniveaus: High Comfort, Premium Comfort en Prestige Comfort. Ze zijn uitgerust met verenmatrassen van respectievelijk 14, 18 of 21 cm dik, die met de hand worden gemaakt in het Recor Bedding atelier in Genk (België). De antracietkleurige mechaniek van Belgische of Italiaanse makelij is van hoge kwaliteit en laat de gebruiker toe om in een handomdraai te switchen van zitten naar slapen. De matrassen worden ondersteund door een lattenbodem of metalen grid, net als een echt bed.

Over Recor Group
Recor Group is al meer dan 70 jaar een vaste waarde in de meubelsector. De drie belangrijkste merken van de toonaangevende meubelfabrikant zijn Recor salons, Recor Bedding en Sofabed.

De hoofdzetel van Recor Group is gevestigd in Genk (België), waar zich tevens een atelier bevindt waar boxsprings, matrassen, salons en fauteuils worden gemaakt. De groep heeft ook eigen productiefaciliteiten in Centraal-Europa. Er werken meer dan 400 mensen voor de verschillende divisies, waarvan een 100-tal in België.

Meer informatie:
Sofa Bed
www.sofa-bed.be
Recor Group
www.recor-group.com