Sofabed zoekt agent voor de Nederlandse markt


Zet jij Sofabed op kaart in Nederland?

Sofabed zoekt agent voor de Nederlandse markt

Sofabed, het bekende Belgische merk van slaapbanken, staat al decennia lang garant voor de ultieme combinatie van zit- en slaapcomfort. Het maakt deel uit van Recor Group, die naast slaapbanken ook matrassen en boxsprings produceert onder het merk Recor Bedding en banken en fauteuils onder het merk Recor.

Met de slaapbanken van Sofabed slaagt Recor Group erin om hoogwaardig slaapcomfort naadloos te integreren in prachtige, comfortabele banken. Sofabed is onder impuls van een recente rebranding en de lancering van nieuwe producten bezig aan een sterke opmars. Het merk tekende in België het afgelopen jaar een groei op van bijna 70%. 

Voor de uitbouw van het merk in Nederland is Sofabed op zoek naar een gedreven en ervaren agent met een uitgebreid netwerk in de regio’s Noord en Midden Nederland.

De uitdaging
Jouw uitdaging is om duurzame partnerships uit te bouwen met retailers in jouw netwerk en nieuwe prospecten. Je bent voortdurend op zoek naar opportuniteiten voor groei. Je werkt nauw samen met de verschillende afdelingen van Recor Group, waaronder marketing, binnendienst en logistiek om de noden van jouw klanten te vervullen. Je vertegenwoordigt Sofabed op relevante beurzen en je denkt ook mee na over onder andere productontwikkeling en marketing.

De vereisten
●      Je bent een zelfstandig agent of agentschap
●      Je hebt meerdere jaren ervaring in de meubelmarkt, bij voorkeur de verkoop van banken en/of bedden
●      Je hebt een uitgebreid netwerk in de meubel- en slaapsector, inclusief slaapspeciaalzaken
●      Je hebt een zeer goede kennis van de markt en volgt de ontwikkelingen op de voet
●      Je bent enthousiast en een sterke communicator
●      Je bent resultaatgericht en je gaat altijd tot het uiterste voor je klant
●      Je bent commercieel ingesteld en je bent overtuigd van de value van Recor voor jouw klanten

Interesse?
Stuur een mailtje naar thomas.dujardin@recor-group.com , bel +32 486 27 89 92 of bezoek de Sofabed stand op Beurs Brussel (hal 5, stand 300)

Over Recor Group
Recor Group is al meer dan 70 jaar een vaste waarde in de meubelsector. De drie belangrijkste merken van de toonaangevende meubelfabrikant zijn Recor salons, Recor Bedding en Sofabed.

De hoofdzetel van Recor Group is gevestigd in Genk (België), waar zich tevens een atelier bevindt waar boxsprings, matrassen, salons en fauteuils worden gemaakt. De groep heeft ook eigen productiefaciliteiten in Centraal-Europa. Er werken meer dan 400 mensen voor de verschillende divisies, waarvan een 100-tal in België.


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven