Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Grassi Pietre Stone voor Agape badkamercollecties

Traditie en ervaring in steenbewerking ontmoeten design en tijdloze oplossingen in de samenwerking tussen Grassi Pietre en Agape: de iconische vrijstaande badkuip Spoon XL (ontwerp Benedini Associati) en de wastafels Bjhon 2 kolom (ontwerp Angelo Mangiarotti), vinden een nieuwe uitdrukking met Pietranova, het exclusieve Vicenza stenen terrazzo van Grassi Pietre.Een relatie geboren uit een gemeenschappelijke inspiratie en zorgvuldigheid bij de materiaalkeuze, met een gedeelde visie op ecologische duurzaamheid.

Pietranova, een steen met een lage milieu-impact
Pietranova is een cementagglomeraat dat bestaat uit Vicenza-steengruis, verkregen door de verwerking van afvalrecycling uit de groeven van Grassi Pietre, wit Portlandcement en water. De technologie, het constante onderzoek op het gebied van steenmaterialen en de speciale aandacht voor het milieu door Grassi Pietre creëren dit materiaal met een lage milieu-impact, dit is zowel te danken aan afvalrecycling als aan de volledige afwezigheid van vervuilende materialen (chemische stoffen of epoxyharsen).

De ecologische ziel van Pietranova combineert een hoog esthetisch rendement met een fysisch-chemische weerstand die het sterk en compact maakt. Pietranova is ontworpen om te voldoen aan de eisen van de hedendaagse architectuur en wordt gebruikt voor binnen- en buitenbekleding, trappen en vloeren. Het is gemakkelijk te installeren omdat het consistent, uniform en gerectificeerd is en omdat het een eenlagig product is, kan het ter plaatse opnieuw worden gepolijst. Het wordt ook gebruikt om designelementen en aanvullingen te creëren.

Pietranova is verkrijgbaar in wit, geel en grijs, afhankelijk van de geselecteerde natuursteen die in het mengsel wordt gebruikt, en heeft 4 verschillende afwerkingen: gezoet, geborsteld, gebouchardeerd en gestreept. Het is ook mogelijk om afwerkingen op maat te creëren, ontworpen in samenwerking met de ontwerpers, om bijzondere esthetische opbrengsten te verkrijgen.

Bron: archiproducts.com

Publicatiedatum: