Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Ontwerper Jenna Postma introduceert samen met Vij5 spiegelcollectie

Het Eindhovense merk Vij5 en de in Utrecht gevestigde ontwerper Jenna Postma introduceren samen een nieuwe spiegel in de Vij5 collectie genaamd Tangents Mirror.De Tangents Mirror is speels in zijn eenvoud. De schuine verbindingen in het metalen frame ogen speels, en zijn tegelijkertijd functioneel. Doordat het frame aan de achterkant van de spiegel nonchalant tegen de muur leunt, blijft de spiegel heel gemakkelijk staan. Daarnaast geeft het frame ruimte aan een aantal kledinghangers. Het houten plankje bovenop vormt een natuurlijk accent en geeft ruimte aan kleine objecten. Een subtiel, grafisch en functioneel ontwerp, geschikt voor verschillende ruimtes.

Jenna’s inspiratie voor het ontwerp van de Tangents Mirror komt van het Rietveld Schröderhuis in haar woonplaats Utrecht. In haar ogen een grafische speeltuin van lijnen. Jenna: “Wat ik het leukste vind, is dat het interieur in eerste plaats functioneel is ontworpen, net zoals de Tangents Mirror.”

Het frame van de Tangents Mirror is uit voorraad leverbaar in RAL9017 verkeerszwart en RAL7004 signaalgrijs, custom kleuren zijn mogelijk op aanvraag.

Meer informatie:
Vij5
www.vij5.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven