Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Markante zakenman uit de meubelbranche overleden

Anita Guérin-Vissers: "Mijn vader had een groot charisma en kreeg bijna altijd alles voor elkaar"

Mede-eigenaar en grootaandeelhouder Lambertus Theodorus (Ben) Vissers van Vissers Meubelen uit Nijmegen is op 14 september jl. op 85-jarige leeftijd overleden. Meer dan vijftig jaar geleden begon Vissers per toeval als marktkoopman met de verkoop van zes bankstellen. Daarna startte hij met zijn bedrijf Vissers Meubelen.


Dhr. Vissers in zijn meubeltijd.

Het bedrijf is in de jaren zeventig gevestigd en bekend geworden in een oude kerk. Vissers Meubelen in de kerk was de naam. De kerk is in 1977 afgebrand waarna Vissers in 1981 het pand, waarin het huidige Vissers Meubelen is gevestigd, heeft geopend. Dit is gedurende de jaren uitgegroeid tot een gevestigde naam in Nijmegen en omgeving. Het familiebedrijf wordt sinds 2013 geleid door de tweede generatie, dochter Anita Guérin-Vissers.

"De zaak is groot geworden door mijn vaders enorme gedrevenheid en doorzettingsvermogen. Mijn vader had een groot charisma en kreeg bijna altijd alles voor elkaar wat hij wilde", aldus dochter Anita.

Vissers heeft in de jaren 70, 80 en 90 veel betekend voor de stad Nijmegen. Hij sponsorde de Vierdaagsefeesten, de carnavalsvereniging, de IJshockeyclub en voetbalvereniging.

Het personeel van het meubelbedrijf laat in een rouwadvertentie weten dat ze dhr. Vissers als een markante zakenman zullen herinneren die tot het einde richting gaf aan het bedrijf.

De uitvaart vond afgelopen maandag, 20 september in besloten kring plaats.

Vissers Meubelen is vandaag de dag een woonwinkel waar de consument terecht kan voor een volledige inrichting. "Wij verkopen meubelen en alle aanverwante artikelen zoals verlichting, decoratie, bedden, vloeren, raamdecoratie etc.

Meer informatie:
Vissers Meubelen
www.vissersmeubelen.nl