Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wc-bedieningsplaat TECEloop in nieuw jasje

Met de restyling van de serie TECEloop bedieningsplaten speelt TECE in op de laatste interieurtrends. Nieuwe, authentieke en natuurlijke materialen en frisse nieuwe kleuren maken de TECEloop bedieningsplaat helemaal van nu. Dankzij het modulaire systeem kunnen de frontplaten en toetsen naar wens worden gecombineerd, zodat exclusieve en individuele ontwerpen ontstaan.Authentiek en natuurlijk

Echte materialen zijn onmisbaar in een hoogwaardig interieur. Vanuit dat uitgangspunt heeft TECE nu drie nieuwe materialen aan het assortiment toegevoegd: beton, hout en natuursteen. Deze materialen sluiten aan bij de interieurtrends anno 2021: beton, marmer, eiken en glas zijn trendmaterialen die harmonieus in een badkamer-ontwerp kunnen worden toegepast of als statement kunnen worden ingezet. Naast deze drie natuurlijke materialen kan men ook voor echt leisteen kiezen. Alle vier de frontplaten kunnen naar wens worden gecombineerd met toetsen in verschillende kleuren en materialen. Zo ontstaan bijzondere combinaties die de toon zetten.

Nieuwe kleuren glazen front
Naast natuurlijke materialen levert TECE ook fronten van echt glas. Deze glazen modellen zijn nu uitgebreid met de varianten avondblauw, titanium en lichtbeige. Deze trendy kleuren zijn tot stand gekomen in samenwerking met de internationaal werkende kleuronderzoeker, ontwerper, auteur en kleurkunstenaar Prof. Axel Venn.

Nieuw design kunststof modellen
Ook de lijn TECEloop bedieningsplaten van kunststof heeft een designupgrade gekregen. Net als bij de glazen modellen is de kunststof variant nu volledig vlak waarbij de toetsen uitlijnen met het front. Daardoor oogt de serie nog strakker. In combinatie met het inbouwraam kan deze serie nu volledig vlak in de wand worden ingebouwd. Ook bij de kunststof modellen introduceert TECE nieuwe kleuren: mat zwart en mat wit.

Meer informatie:
TECEloop
www.tece.com 

Publicatiedatum: