Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuwe collectie Detremmerie

"Functie van wastafel verandert, hierdoor wordt alleen een enkele wastafel gebruikt"

Detremmerie, fabrikant in sanitairoplossingen, biedt sinds kort mogelijkheden voor dikke en dunne wastafels voor op een meubel. De nieuwe robuuste wastafel is hier een voorbeeld van. Hij is 51 cm diep en leverbaar met een asymmetrische enkele strakke waskom. De functie van de wastafel is door de jaren heen veranderd en hierdoor wordt meer en meer alleen een enkele wastafel gebruikt. "Zonde om een tweede waskom en kraan te installeren. Zo hebben onze ontwerpers een handige aflegruimte voorzien voor allerhande spullen. De afvoer is verstopt onder een afdekkapje dat is afgewerkt in dezelfde kleur."



De nieuwe wastafel is naast mat wit ook leverbaar in het mat zwart, cement en Vison. Dit vormt een geheel met de mat gelakt kasten uit de No Limit Deluxe collectie. Deze No Limit Deluxe kasten zijn steeds in zijdelings verstek afgewerkt en sluiten feilloos aan met de wastafel.



"Deze matte wastafel kan zwevend gemonteerd worden en kan tevens op het meubel worden geplaatst. Aan u de keuze of u liever een trendy zwevende onderkast met zwevend wastafelblad ziet of liever een traditionele opstelling."

Meer informatie:
Detremmerie
www.detremmerie.be 

Publicatiedatum: