Manager Lara Leenhouts: "Cosentino City Center is een lust voor het oog van bezoekers"

Aan de Van Baerlestraat in Amsterdam heeft Cosentino vorig jaar haar vijftiende inspiratiecenter geopend. De ruimte leent zich onder andere als showroom voor de (interieur)architect en -stylist. Manager Lara Leenhouts geeft een tour door het pand en vertelt over de showroom en de producten.


Lara Leenhouts in het atelier van het City Center in Amsterdam.

Bij binnenkomst in het inspiratiecenter zijn direct de vele mogelijkheden van de materialen van Cosentino zichtbaar. "Dat is ook precies wat wij willen laten zien aan onze bezoekers, de mogelijkheden zijn eindeloos", weet Lara te vertellen. "Niet alleen voor onze bezoekers moet het duidelijk zijn maar ook de gasten die interieurarchitecten hier uitnodigen."


Met de verschillende stalen uit het atelier kan er een moodboard worden gemaakt.

Een geheel
In de showroom is een hoek te vinden met vele verschillende soorten stalen. "In het atelier kunnen de diverse stalen met elkaar worden gecombineerd. Met het moodboard dat hier wordt gecreëerd kun je heel goed te sfeer benaderen die je wilt realiseren in de keuken of badkamer." Ruimten
Verder is er een vergaderruimte aanwezig die beschikbaar wordt gesteld voor bezoekende architecten en ontwerpers en zijn er diverse flex werkplekken. Hiermee verwoordt het City de ambitie om een echte ontmoetingsplek te zijn om te netwerken en vergaderen voor deze doelgroep. Naast vergaderruimten beschikt de showroom ook over een keuken. "In de volledig ingerichte keuken zullen kookdemonstraties worden gegeven. De keukens zijn ingericht met apparatuur van Gaggenau en kranen van Quooker."


Klik hier voor foto's van de showroom.

Lara nodigt iedereen uit om naar de showroom in Amsterdam te komen. "Het maakt niet uit of klanten alleen komen of met hun klant of architect. De showroom is een lust voor het oog dus voor iedereen een plezier om te bezoeken." 

Meer informatie:
Cosentino City Amsterdam 
Van Baerlestraat 39-43  
1071 AP Amsterdam
amsterdamcity@cosentino.com   
www.cosentino.nl  


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven