Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bieden nieuwe mogelijkheden om badkamerruimte te personaliseren

duka stelt innovatieve en geraffineerde varianten voor van gezeefdrukt glas

Nebula, Nubes en Parsol grey Privé zijn de nieuwe afwerkingen van duka die de douchewand omtoveren tot een elegant, harmonieus, uitnodigend en lichtgevend stuk architectuur dat niet alleen de ruimtelijke beleving van de badkamer verandert, maar door zijn vormgeving ook karakter en visuele impact toevoegt. Alle afwerkingen bieden privacy en laten toch voldoende licht in de doucheruimte.

De Nebula wordt gekenmerkt door een centrale satijnachtige zeefdruk op het glas, die zowel naar boven als naar beneden toe vervaagt. Daardoor brengt het een gevoel van frisheid en luchtigheid in de badkamer.
Nubes, daarentegen, is de zeefdrukafwerking die onderaan de douchewand begint en langs het glas loopt, waarbij de intensiteit afneemt door naar boven te vervagen. Deze "fade" creëert een verrassend landschappelijk effect. De derde afwerking, Parsol grey Privé, heeft een grafietkleurige zeefdruk in het midden van het glas, die de douchewand een bijzonder strenge en geraffineerde look geeft.

Ongeacht de afwerking gebruikt duka uitsluitend gehard veiligheidsglas, dat zich kenmerkt door een hoge slagvastheid, thermische weerstand en verhoogde weerstand tegen perforatie en buiging. Het glas van duka is dus zo ontworpen dat het zijn kwaliteit, in termen van weerstand en schoonheid, lange tijd behoudt.

De drie afwerkingen Nebula, Nubes of Parsol grijs Privé, maken van elke duka douchewand een stijlvol element gewijd aan welzijn en dagelijks comfort, een hoogwaardige oplossing die in staat is het badkamermeubel te verfraaien en de sfeer van de omgeving te bepalen. Het ontwerpen van een hedendaagse badkamerruimte betekent leven geven aan nieuwe trends. Juist daarom verruimt duka met haar vele glasvoorstellen de mogelijkheden om de badkamer aan te passen en zo tegemoet te komen aan de specifieke behoeften van de woonsector of de hotel industrie.

Meer informatie:
Duka
www.duka.it

Publicatiedatum: