Flinders opent designstudio voor interieurprofessionals in Zaandam

Vandaag opent Flinders een designstudio in Zaandam. Interieurprofessionals zijn hier op afspraak welkom om inspiratie op te doen, designproducten te testen en materialen te bekijken. In deze studio is flexwerken mogelijk en kunnen interieurprofessionals eigen klanten uitnodigen.Na maanden voorbereiding is de designstudio van Flinders vandaag officieel in gebruik genomen in het monumentale pand aan de Affuitenhal 10 op het Hembrugterrein in Zaandam. Daar is het hoofdkantoor van Flinders ook gevestigd. ‘’Na het succes van onze Designstudio in Gent in België was een studio in Nederland al langere tijd een wens. In de nieuwe studio in Zaandam kunnen interieurprofessionals designproducten écht beleven. Zo kan ons team hen ook beter helpen met het samenstellen van een inrichting voor bijvoorbeeld een kantoor of restaurant’’, aldus Dirk-Jan Pruiksma, Sales Director van Flinders.

De Designstudio bestaat uit zeven compacte stijlstudio’s waar zakelijke klanten terechtkunnen voor een groot assortiment aan materiaalstalen en stoffen. Naast interieurprofessionals zijn ook particuliere klanten op afspraak welkom om bijvoorbeeld banken van onder andere Design on Stock, Vitra, Muuto en EYYE te bekijken en uit te proberen. Naast het bekijken en testen van producten kunnen interieurprofessionals eigen klanten uitnodigen en de studio als flexwerkplek gebruiken. Flinders gaat de studio bovendien gebruiken om inspirerende evenementen en netwerkborrels te organiseren.

Flinders Projects
Flinders Projects richt zich binnen Flinders op de zakelijke projectenmarkt en helpt klanten met het inrichten van mooie en functionele ruimtes zoals hotels, restaurants en kantoren. Efficiënte interactie, goede service en passende adviezen staan centraal en maken het inkopen en aankopen van designproducten gemakkelijk. Projectafdeling Flinders Projects hoort bij woonwinkel Flinders waar meer dan 36.000 meubels, verlichting en accessoires te vinden zijn via www.flinders.nl en www.flinders.be. Naast een Designstudio in Zaandam heeft Flinders ook een studio in Gent. Sinds 2021 is Flinders onderdeel van Nine United Ecommerce, Europees marktleider in het premium Home & Living segment.

Meer informatie:
Flinders
www.flinders.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven