Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

VOLA introduceert dispensers met stijl

In kantoren, winkels en horecagelegenheden over de gehele wereld dienen mensen tegenwoordig allereerst hun handen te desinfecteren voordat ze verder naar binnen kunnen. Met de VOLA RS11 kan deze nieuwe manier van welkom heten op een stijlvolle manier. Dat meldt het bedrijf in een persbericht.

"Hoe maak je een desinfecterend middel dat zo uitnodigend lekker is als bijvoorbeeld een bos delicaat geurende rozen of een fris boeket tulpen?" Dat was de vraag die het uitgangspunt vormde voor het ontwerpen van de nieuwe serie dispensers van VOLA, zegt architect en ontwerper Torben Madsen, designmanager bij LINK Arkitektur.Drie modellen voor elke omgeving
De VOLA RS11 is aanpasbaar voor het doseren van desinfecterende spiritus, schuim of vloeibare zeep/gel en is verkrijgbaar als vrijstaand, aan de wand of aan een tafel gemonteerd model, waardoor hij ideaal is voor verschillende omgevingen, zoals recepties, kantoren, hotel lobby´s en zelfs in de badkamer. Elk model heeft dezelfde cilinder met een inhoud van één liter. In VOLA-stijl zijn alle mechanismen verborgen om een subtiel ontwerp te bieden dat perfect bij de omgeving past. Het model is verkrijgbaar in 27 kleuren, waaronder de acht speciale afwerkingen in PVD coating.      

Vormgeving & mechanisme
Bij VOLA geloven ze dat continuïteit niet alleen een lust voor het oog is, maar ook de geest kalmeert. Daarom heeft elke configuratie van de VOLA RS11 dezelfde dispenser en consistente proporties, die naadloos integreert in de Round Series en Hands-free collecties. Het reservoir verwijst naar het ontwerp van de VOLA ronde douchekop, bekend om zijn luxueuze en elegante esthetiek.Schoonheid die blijft
In overeenstemming met alle VOLA-producten, is de VOLA RS11 ontworpen voor duurzaamheid en geproduceerd met materialen van de hoogste kwaliteit. Een volledige selectie van kleuren, geborstelde metalen en PVD coatings zorgt voor de tijdloosheid van het ontwerp van de VOLA RS11.

Het reinigen van het reservoir en het vervangen van vloeistof is eenvoudig, waardoor stoten en beschadigingen worden voorkomen. De aluminium cilinder, verkrijgbaar in zwart of wit, is bestand tegen vingerafdrukken. Door de toegankelijkheid van de onderdelen zijn ze zeer eenvoudig te vervangen, indien nodig, en alle onderdelen worden door VOLA bewaard om jarenlang gebruik te garanderen.Materialen en afwerkingen
Net als bij alle VOLA-producten, ligt de focus op het eenvoudig en elegant houden van het ontwerp en deze in dit geval te combineren met goede elektronica, wat een lange levensduur geeft. Het was een positieve uitdaging om een ​​VOLA-product te ontwikkelen dat volledig uit de sfeer van de badkamer komt en toch op eigen benen kan staan, met de bedoeling een ​​herkenbaar VOLA ontwerp te creëren dat een kwaliteitsstempel toevoegt aan elke omgeving.

Meer informatie:
VOLA
www.vola.com

Publicatiedatum: