Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe afwerking badkamermeubel Lineabeta

Lineabeta by Samo catalogus breidt uit met een nieuwe collectie van badkamermeubel elementen die opvallen door hun zwarte profielen, vooral de nieuwe Toki douche: een innovatief douchewand model, modulair tijdens de installatie en volledig gedemonteerd, die het merk aanbiedt met een zwart frame.

Ontworpen voor kleine ruimtes en gebruiksklaar, is Toki de eerste douchewand van Lineabeta by Sam ontworpen met een geometrisch en lineair design, Toki onderscheidt zich door zijn extreme bruikbaarheid en gebruiksgemak en door een snelle en intuïtieve montage.

Zwart wordt niet alleen de hoofdrolspeler van profielen en details, maar wordt ook voorgesteld als kleur om karakter te geven aan elementen zoals opbergmeubels, handdoekrekken, maar ook toiletborstelhouders, rolhouders en douchekoppen, waardoor een eigentijdse touch aan de badkamer wordt gegeven.

Bron: archiproducts.com

Publicatiedatum: