Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Organisatie NK Parketleggen goed op dreef

Nadat vaststond dat Interieur Collectie Dagen (InCoDa) doorgaat, is het NKP-team enthousiast en voortvarend aan de slag gegaan. 

Het ontwerp / de opdracht voor de deelnemers lag al klaar en is verder uitgewerkt, met als resultaat een pracht van een bord dat de deelnemers graag mee naar huis zullen nemen.

Ondanks de alom bekende drukte in de branche verheugt het NKP-team zich op een schitterend aantal deelnemers van 21 mannen en 1 dame (18 senioren en 4 aspiranten), die zich allen realiseren dat winnen leuk is, maar deelnemen minstens even belangrijk!

Prijzen winnen is altijd mooi, maar vergis je niet in het positieve effect als men hoort dat je aan het NKP hebt deelgenomen.

Dankzij de wederom trouwe sponsors (PPC, Stauf, Kerkhofs, Rigo en Festool) worden het weer prima verzorgde en gezellige dagen, dagen die in het teken staan van collegialiteit en vriendschap.

Gelet op de relatief korte voorbereidingstijd zal er dit jaar geen NKP-workshop gehouden worden, maar is het streven dat alle deelnemers, teamleden en sponsors op vrijdag 3 september aan het eind van de dag elkaar gaan ontmoeten voor een hapje en drankje, nadere kennismaking en wordt van de gelegenheid gebruik gemaakt om de uitgewerkte opdrachten van de senioren en aspiranten te laten zien.

Meer informatie:
Nederlands Kampioenschap Parketleggen - InCoDa
www.incoda.nl 

Publicatiedatum: