Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Het was nogal een technische uitdaging"

Hoogkant parket nu ook verkrijgbaar in PVC bij Holland Top Floor

Op verzoek van interieurarchitecten is de tijdloze uitstraling van 'hoogkant parket' nu ook verkrijgbaar in PVC. Het Duitse vloerenmerk IPC is er in geslaagd om dit te bewerkstelligen en dat was nogal een technische uitdaging. Het heeft ruim twee jaar geduurd. Het streven was om het verschil niet te kunnen zien met echt hout.

"En dat is absoluut gelukt door met name het echte hout te fotograferen. Daarnaast loopt de structuur van het 'hout' ook overdwars in dezelfde richting en zijn de vloeren voorzien van twee echte matte laklagen. De uitstraling is onmiskenbaar en niet van echt te onderscheiden", aldus Holland Top Floor, exclusief verdeler van IPC Vloeren in Nederland. De PVC uitvoering heeft natuurlijk veel voordeel t.a.v. het origineel: lagere kosten, hogere legsnelheid en onderhoudsvriendelijker.Nieuwe trend
Hoogkant parket heeft een tijdloze uitstraling en voegt een gevoel van elegantie en luxe toe aan elke ruimte. "De eerste (showroom)vloeren zijn inmiddels gelegd en het resultaat is echt verbluffend. Na een ronde met stalen door Nederland kregen we bijzonder positieve reacties en er werd door verschillende partijen al gesproken over een nieuwe trend", maakt Holland Top Floor duidelijk. De collectie bestaat uit 12 kleuren waaronder 2 formaten, de 7 mm (fineliner) en de 20 mm strookjes (zie foto), alles op het authentieke formaat.

Voor wie meer informatie nodig heeft, óf er direct mee aan de slag wil, kan zich melden bij Holland Top Floor, exclusief verdeler van IPC Vloeren in Nederland. Er zijn handwaaiers, hele delen of presentatieborden beschikbaar.

Meer informatie:
Holland Top Floor
085- 025 00 40
[email protected]
www.hollandtopfloor.com

Publicatiedatum: