Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Concept Gallery is uniek concept aan het IJmeer"

Aan de Design Strip van Amsterdam, op de kop van Steigereiland, presenteren in een gezamenlijke hotspot voor design en interieur zeven merken hun nieuwste producten aan architecten, resellers en andere designliefhebbers. Dit doen ze onder de conceptnaam Concept Galley. Eén van de initiatiefnemers is Coen Verhoef, die tevens countrymanager van het meubelmerk Thonet is.


Het pand waarin de Concept Gallery zit.

Sinds zeven jaar maakt Thonet onderdeel uit van de Concept Gallery Amsterdam. "Wij liepen tegen deze inspirerende ruimte aan, gelegen aan de Pedro de Medinalaan. De Concept Gallery is uitgegroeid tot een uniek en succesvol concept met merken die elkaar versterken." 

Naast het Duitse meubelmerk Thonet zitten ook Senso Floors & Walls, Intra Lighting, Julia Design & Build, Aroma Club Coffee Experience en nieuwe partners V-ZUG en RAW Kitchens in het pand. "Met uitzicht op het IJmeer is het een perfecte locatie om ook evenementen te organiseren. We hebben hier ook een boardroom die kan worden afgehuurd voor een meeting.” Maar het is ook mogelijk om een bedrijfspresentatie of inspiratie sessie te houden. "We hebben prachtige keukens van RAW Kitchens, uitgerust met top apparatuur van V-ZUG." 



Bij binnenkomst in de Concept Gallery is direct duidelijk dat het concept huiselijkheid uitstraalt. Wanneer bezoekers aanbellen worden ze welkom geheten door een receptioniste. "Een van de vereisten bij de oprichting was dat bezoekers zich snel thuis moeten voelen. We hebben daar met de inrichting uiteraard rekening mee gehouden. Het vele glas en de huiselijke elementen, zoals een keuken, diverse eethoeken en zelfs een hotelsuite, zorgen hier voor."

De Concept Gallery is de plek voor architecten, resellers en consumenten om inspiratie op te doen voor de inrichting van woonhuizen of projecten. Thonet toont 80 tot 90 procent van de gehele collectie in de Concept Gallery. De collectie van designklassiekers is in vele kleuren en uitvoeringen te zien. Ook is de showroom up-to-date met de nieuwste modellen. “Onze resellers sturen met regelmaat woonconsumenten naar onze showroom omdat ze zelf wel alle modellen verkopen, maar niet alle modellen kunnen opnemen in hun eigen showroom. Ook architecten maken dankbaar gebruik van de Concept Gallery om een goede keuze te maken uit de volledige Thonet collectie”, aldus Coen Verhoef. De Concept Gallery partners versterken elkaar ook. We werken regelmatig samen om een totaalconcept te kunnen bieden. Dat is ook de kracht van de Concept Gallery.



GLUE Amsterdam
Tijdens de designroute GLUE Amsterdam is een bezoek aan de Concept Gallery een absolute must. Alle partners zullen hun noviteiten presenteren aan de bezoekers en op vrijdag 17 september van 15.00 uur tot 18.00 uur zijn bezoekers welkom voor de borrel.
Het designevent GLUE wordt gehouden van 16 tot en met 19 september 2021.

Voor meer informatie:
Concept Gallery Amsterdam
Pedro de Medinalaan 53
1086 XP Amsterdam
info@conceptgallery.nl  
www.conceptgallery.nl