Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Prime Freestanding: essentieel en sculpturaal

Inbani presenteert de Prime Freestanding, een nieuwe versie van de Prime45 wastafel ontworpen door Norm Architects. Gekenmerkt door zijn grote aanwezigheid, wordt de wastafel ondersteund door een voet in verschillende formaten en afwerkingen die het mogelijk maakt om een geheel uniek stuk te maken.De hoogte van de wastafel dankzij de kolom maakt deze combinatie tot een grote aanwezigheid in elke ruimte, en wordt een belangrijk en onderscheidend element dat zorgt voor een onderscheidend, maar subtiel en elegant karakter.

Een essentieel stuk
Een veelzijdig, elegant en functioneel stuk dat geschikt is voor zowel individueel als collectief gebruik. Gemakkelijk aan te passen aan alle ruimtes zonder dat een aanzienlijk grotere steun nodig is. De combinatie van rechte en gebogen lijnen geeft het meubel een lichte uitstraling en een inherente elegantie die in contrast staat met de robuustheid van sommige afwerkingen zoals marmer. Een stuk ontworpen en uitgevoerd met perfect passende vormen, met de bedoeling de onderdelen tot het essentiƫle te beperken, alle overbodige elementen te verwijderen en de deugden ervan te beperken tot functionaliteit en eenvoud.

Rechte vorm - Conische vorm
Ongeacht de stijl biedt de Prime Freestanding eindeloze mogelijkheden om in elke ruimte te passen. De zuil is verkrijgbaar in twee versies, conisch en recht. De eerste optie biedt een meer dynamisch en gedurfd ontwerp dat kan worden gemaakt met Solidsurface en UHS Colour Coating afwerkingen. De tweede optie straalt een meer serieuze en verfijnde sfeer uit die nog wordt versterkt door de afwerkingen in marmer en S3 hout.

Bron: archiproducts.com

Publicatiedatum: