Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe open douche in gesatineerd rookglas

Voor de nieuwe Open serie, gekenmerkt door een ontwerp waar de structurele elementen tot een minimum zijn teruggebracht, biedt Samo een gloednieuwe versie met elegant gerookt satijnglas, ontworpen om het moment gewijd aan het douchegebeuren meer intiem en terughoudend te maken.



Met zijn allure die zowel retro als hedendaags is, is het gerookt satijnglas een origineel alternatief voor de klassieke transparante kristallen douchewand, en is in staat om interessante licht- en sfeerspelingen te genereren.

Het gerookte glas met satijnen oppervlak voorgesteld voor de verschillende declinaties van Open is veelzijdig in de combinatie met accessoires en elementen van de Lineabeta by Samo catalogus in verschillende kleurenpaletten, en leent zich gemakkelijk voor de combinatie met interieurs van verschillende stijlen - zowel huiselijke als contract inspiratie - waardoor de ruimte een verfijnde en eigenaardige touch krijgt.

Bron: archiproducts.com

Publicatiedatum: