Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Natural Nirvana & Arctic Air

Verrassende wintercollectie 2021 Present Time gepresenteerd in showroom

De vernieuwde showroom van Present Time, groothandel in onder andere designklokken (Karlsson), verlichting, klein meubilair (Leitmotiv) en home deco (PT), is sinds deze week geopend in Almere. B2B klanten zijn hier vanaf nu welkom om de nieuwe wintercollectie van 2021 te bewonderen. In de nieuwe collectie zijn maar liefst meer dan 500 producten toegevoegd.


Entrée van de vernieuwde showroom.

Natural Nirvana & Arctic Air
De nieuwe producten worden aan de hand van kleur en materiaal gescheiden in twee thema's: Arctic Air en Natural Nirvana.

Natural Nirvana is een nieuw thema binnen de collecties van Karlsson, Leitmotiv en PT, de merken van Present Time. De kleuren van dit thema zijn geïnspireerd op natuurlijke aardetinten, iets wat goed aansluit op de woontrends van het moment, aldus Delinah Bouwman (hoofd creative & purchase).


Delinah Bouwman, hoofd creative & purchase.

Natural Nirvana kenmerkt zich door o.a. zandtinten gemengd met mosgroen. Een pure, cleane look. Het gebruik van verschillende zachte materialen geeft het thema een warme gloed. De items van dit thema passen goed bij materialen als bamboe, klei, leer en kurk.

Het andere thema is Arctic Air. Dit koelere thema werd vorig seizoen geïntroduceerd en is erg succesvol gebleken binnen de Present Time collecties. Het thema herken je aan de koelere tinten zoals dieppaars, blauw en mistgroen en moderne materialen zoals staal, nikkel, marmer, steen en velvet.

De producten voor dit najaar van Present Time zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen. Door items met elkaar te combineren, kunnen er meerdere sferen of thema’s gecreëerd worden. 

Trends
Abstracte sculpturen en het materiaal polyresin worden een belangrijke richting. Dit is een nieuwe trend binnen home decor, waar PT, handig op inspeelt. Je vindt de producten van PT, in mooie natuurlijke kleuren, passend binnen het eerdergenoemde Natural Nirvana thema. 

Deze unieke combinatie van kleuren en materialen is ook terug te vinden in de Karlsson klokken.

Karlsson
''Karlsson bestaan al meer dan 25 jaar en is toonaangevend in de klokkenmarkt. Hiermee werken we met externe en interne designers. Klassieke klokken maken een comeback. De stationsklok is weer helemaal hot en happening. Simpel en past in ieder interieur. Deze is door onze eigen designer Armando gemaakt. De gave bamboo wekkertjes en digitale houten klokken zijn modern en masculien een echte gadget voor mannen en onmisbaar in de collectie.''



Leitmotiv
Bij Leitmotiv zijn naast de prachtige designlampen en bureaulampjes weer nieuwe varianten op onze honden- en kattenbedjes te vinden. Een echte must-have voor de furry friends!

De producten voor dit najaar van Present Time zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen. Door items met elkaar te combineren, kunnen er meerdere sferen of thema’s gecreëerd worden. Zie hier de catalogus met alle nieuwe producten 

Present Time (PT)
PT, staat bekend om de kleurrijke en verrassende accessoires. Voor het winterseizoen brengt het merk dit jaar kussens, dekens en sfeerkaarsen op de markt, voor een warm, winters en knus gevoel op de bank.

Uiteraard zijn de “transparant treasures’ of te wel het glaswerk, glazen, vazen, kandelaars en waxinelichthouders in grote getalen aanwezig. Van simpel volledig transparant tot unieke structuren en vormen.

Beschikbaarheid
Alle nieuwe producten van Karlsson, Leitmotiv en PT, zijn naar verwachting vanaf medio september 2021 in de winkel verkrijgbaar, maar al wel te bezichtigen in de nieuwe catalogus.

Binnen de collectie zijn de invloeden van de Deense CEO Birger Nielsen duidelijk terug te zien. De merken die Present Time voert - Karlsson, Leitmotiv en PT - zijn een combinatie van Nederlands design en een Scandinavisch tintje. 

Present time is onderdeel van de Light & Living Group. Hieronder vallen de merken Light & Living, Parlane, Karlsson, Leitmotiv en Pt,.

Meer informatie
Present Time
Televisieweg 60
1322 AM Almere
+31 (0) 36 535 8888 
info@presenttime.com 
www.presenttime.com